Αργύρης Παπαργυρόπουλος για κόντρα Δημητρίου - Κιουρτσάκη: «Τα έχουν μεγαλοποιήσει όλα αυτά με την κόρη της...»

«Και την Όλγα την αγαπάω, είναι καλό παιδί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αργύρης Παπαργυρόπουλος για κόντρα Δημητρίου - Κιουρτσάκη: «Τα έχουν μεγαλοποιήσει όλα αυτά με την κόρη της...»

Για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, το πρωί της Τρίτης 6/2. Ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην περίοδο που η κόρη της τραγουδίστριας ήταν μικρή και πήγαινε μαζί με την μητέρα της στο μαγαζί όπου τραγουδούσε.

Υπνεθυμίζουμε ότι μετά την επιστορφή της τραγουδίστριας από την Αμερική και την συνέντευξη όπου μίλησε ανοιχτά για τις φήμες περί τσακωμου, οι σχέσεις τις οικογένειας "πάγωσαν" Ωστόσο σήμερα η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό, για τις προσπάθειες επανασύνδεσης που έκανε η κόρη της τραγουδίστριας.

Τι είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την σχέση Δημητρίου και Κιουρτσάκη

«Η Άντζελα είναι ένας απλός και λαϊκός χαρακτήρας, λέει και μια κουβέντα παραπάνω. Είναι προσιτή, φιλική, δεν κρατάει κακίες, είναι ψυχούλα. Τα έχουν μεγαλοποιήσει όλα αυτά με την κόρη της. Όταν ήταν η Όλγα στην εφηβεία, την έφερε στο μαγαζί για να πει κάνα τραγούδι.

Δείτε επίσης: «Σε παρακαλώ βρες μας μία πτήση άμεσα, γιατί δεν πάει άλλο» - Συνεργάτης "σπάει" τη σιωπή του για όσα συνέβησαν στην Αμερική με την Κιουρτσάκη

Της κάναμε πρόβες και ξεκίνησε η κοπελίτσα και τραγουδούσε. Δεν είναι εύκολο πράγμα να έχεις μητέρα την Άντζελα και να θες να γίνεις τραγουδίστρια. Και την Όλγα την αγαπάω, είναι καλό παιδί» αποκάλυψε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της Άντζελας Δημητρίου για τον τσακωμό με την Όλγα Κιουρτσάκη

Ο πρώην σύζυγος της Άντζελας Δημητρίου, Γιώργος Τρούπης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 1/2, σχετικά με την διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα σε εκείνη και στην κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Ο ίδιος, συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί και τι έχει μπει ανάμεσά τους, όμως είναι απόλυτα αισιόδοξος πως θα τα βρουν πολύ σύντομα, διότι υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους και πάντα η τραγουδίστρια ενδιαφερόταν και πρόσεχε το παιδί της.

«Είναι μία μεταξύ τους διαφορά και είναι μάνα και κόρη και είναι οικογένεια. Είναι καθαρά προσωπικό το θέμα. Μπορεί να υπάρχει μία παρεξήγηση, εγώ πιστεύω ότι θα τα βρουν. Αγαπάει η μία την άλλη σίγουρα. Από εκεί και πέρα, εγώ δεν θέλω να μπω εκεί, είναι κάτι το οποίο θα το βρουν μεταξύ τους. Όσον αφορά στο εγγόνι, επειδή δεν ξέρω πώς ήταν τελευταία μεταξύ τους... Από ό,τι ξέρω ήταν καλά. Πάντα ήταν καλά και πάντα η Άντζελα αγαπούσε την Όλγα και την πρόσεχε», είπε χαρακτηριστικά.