Η συγκίνηση και τα τρυφερά λόγια της Σοφίας Κουρτίδου για τον σύντροφό της Γιάννη Σεβδικάλη: «Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν...»

«Μου έγινε ένα κλικ..»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η συγκίνηση και τα τρυφερά λόγια της Σοφίας Κουρτίδου για τον σύντροφό της Γιάννη Σεβδικάλη: «Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Σοφία Κουρτίδου και ο σύντροφός της ο Γιάννης Σεβδικάλης, το απόγευμα της Τρίτης 6/2. Το ζευγάρι μίλησε για την σχέση και την γνωριμία του ενώ η γνωστή τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκυρα της από την συγκίνηση.

Παρά το γεγονός ότι ο Παραολυμπιονίκης και η τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένοι, έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο εκείνη είχε κάνει την αποκάλυψη τον περασμένο Νοέμβριο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ).

Η συγκίνηση της Σοφίας Κουρτίδου για τον Γιάννη Σεβδικάλη

«Εγώ πλησίασα τον Γιάννη για να κάνουμε μια συνέντευξη...μου έγινε ένα κλικ, έχω κάνει συνέντευξη και με άλλους Παραολυμπιονίκες και γενικότερα με άτομα με αναπηρία. Ήθελα να παρουσιάσω έναν φωτεινό άνθρωπο, αλλά τελικά βρεθήκαμε να φωτίζει ο ένας τη ζωή του άλλου.

Δείτε επίσης: Κραυγή αγωνίας από την Σοφία Κουρτίδου - «Καίγονται τα σπίτια μας! Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που βλέπω»

«Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι θα τον ερωτευτώ. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, είχαμε δώσει ραντεβού σε μια καφετέρια, σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε και βλέπω αυτό το χαμόγελο. Είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα του, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν γίνεται αυτό να μην του το αναγνωρίσεις», είπε η Σοφία Κουρτίδου.

Ο Γιάννης Σεβδικάλης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Εγώ είδα όλο τον κόσμο στη Σοφία. Μαθαίνω πράγματα καθημερινά, είδα την αγάπη με άλλο μάτι. Μου έχει μάθει τόσα πράγματα και ακόμα εξελίσσομαι καθημερινά»