Ανθή Βούλγαρη: «Με την Ελεονώρα τι να πούμε; Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες...» - Η έντονη αντίδραση για την παράταση του "Κοινωνία Ώρα Mega"

«Κάνουμε τη δουλειά μας όπως μας το λένε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: «Με την Ελεονώρα τι να πούμε; Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες...» - Η έντονη αντίδραση για την παράταση του

Η Ανθή Βούλγαρη στάθηκε για λίγο να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την περίμεναν έξω από το αυτοκίνητό της και το στούντιο του MEGA, σχετικά με την αλλαγή ώρας της εκπομπής της, Κοινωνία Ώρα Mega, η οποία επεκτάθηκε και "έφαγε" χρόνο από το Mega Καλημέρα της Ελεονώρας Μελέτη.

Η ίδια, ωστόσο, επισήμανε πως δεν γνωρίζει για ποιο λόγο πραγματοποιήθηκε αυτή η αλλαγή, ενώ δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με την ξανθιά παρουσιάστρια για να συζητήσει γι' αυτό. Μάλιστα, τόνισε πως άλλοι είναι εκείνοι που αποφασίσουν και εκείνη απλώς υπακούει στις εντολές τους.

Η αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη στην αλλαγή ώρας του Mega Καλημέρα

«Εμείς μπαίνουμε στην εκπομπή, παίρνουμε ένα χαρτάκι που λέει τη ροή και λέει τι ώρα θα τελειώσουμε και κάνουμε αυτό που μας λέει το χαρτάκι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, πρέπει να πάρετε τους αρμόδιους. Εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι, είμαστε δημοσιογράφοι και κάνουμε τη δουλειά μας. Δε μας ενοχλεί τίποτα. Κάνουμε τη δουλειά μας όπως μας το λένε και τελείωσε η υπόθεση.

Γιατί δε ρωτάτε αυτούς που αλλάζουν την ώρα; Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να σας πούμε κάτι. Με την Ελεονώρα τι να πούμε; Με την Ελεονώρα λέμε καλημέρα ο ένας στον άλλον από τον αέρα. Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σας πούμε τι θα γίνει του χρόνου, αλλά φαντάζομαι…», είπε.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγός της

Η απάντηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Γιατί το λέτε αυτό; Όχι δεν τραβάει παραπάνω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το κανάλι τι έχει πει; Εσείς γιατί ασχολείστε; Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά», είπε αρχικά και συνέχισε με έντονο ύφος:

«Γιατί δεν ρωτάτε το κανάλι; Εσείς γιατί ασχολείστε με την ώρα του Mega; Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά. Αυτά είναι του προγράμματος, τι να σας πούμε εμείς; Κάθεστε εδώ τώρα; Με όλο το σεβασμό και από μένα, θα κάτσουμε εδώ όλο το βράδυ; Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Όταν μου λένε να κλείσω τότε, κλείνω τότε».