Αντώνης Κανάκης: Θρήνος στο Ράδιο Αρβύλα - «Πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή η αδερφή του...»

Η ανατριχιαστική σύμπτωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: Θρήνος στο Ράδιο Αρβύλα - «Πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή η αδερφή του...»

Ο Αντώνης Κανάκης, τη Δευτέρα 5/2, μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, έκανε μία αναφορά στον παλιό του συνεργάτη, Αντώνη Παπαρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε πολύ μικρή ηλικία πριν από 27 χρόνια, έχοντας χάσει τη μάχη του με την λευχαιμία (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο).

Σήμερα, Τρίτη 6/2, ενημερώθηκε για ένα ακόμη τραγικό συμβάν, το οποίο μάλιστα αφορά την οικογένεια του συνεργάτη του. Η αδερφή του Αντώνη Παραρά, συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή, σχεδόν την ίδια ημέρα με εκείνον, και τα λόγια του παρουσιαστή ανατριχιάζουν.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο που χτύπησε ξανά την οικογένεια του συνεργάτη του

«Κυρίες και κύριοι, ειλικρινά συγγνώμη που παίρνω τον λόγο, δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εδώ στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι, αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά, γιατί συμβαίνουν μερικά πράγματα ορισμένες φορές, με τα οποία πραγματικά τα χάνεις και δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις. Όσο και αν δεν έχουμε καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε, δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά όλο τέτοια πράγματα ακούμε τον τελευταίο καιρό.

Χθες ήταν η ημέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη που συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατό του και σήμερα πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα. Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου. Όλοι μας δηλαδή. Στη μητέρα την Αριάδνη… Αριάδνη τι να σου πω, είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις είσαι στη σκέψη μας. Νιώσαμε την ανάγκη που θέλαμε να το πούμε», είπε χαρακτηριστικά.