Αφροδίτη Γραμμέλη: «Οριακά σας βλέπω, αλλά δεν σας αισθάνομαι!» - Ανησυχία με την αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

Όσα είπε η δημοσιογράφος στο Mega Καλημέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Οριακά σας βλέπω, αλλά δεν σας αισθάνομαι!» - Ανησυχία με την αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μοιράστηκε την Τετάρτη 7/2 μια προσωπική ιστορία στον αέρα του Mega Καλημέρα, η οποία είχε να κάνει με την κατάσταση της υγείας της και ένα επεισόδιο που αντιμετώπισε η ίδια την προηγούμενη ημέρα, Τρίτη 6/2.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η δημοσιογράφος υπέστη αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να αναζητάει φαρμακείο για να προμηθευτεί αγωγή με κορτιζόνη. Μπορεί η ίδια να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο οι αισθήσεις της δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η εικόνα του προσώπου της Αφροδίτης Γραμμέλη μάλιστα είχε αλλάξει σε τέτοιο βαθμό, που όπως τόνισε δεν αισθανόταν άνετα να μοιραστεί δημόσια τις φωτογραφίες της (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της).

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για την περιπέτεια της υγείας της

«Εγώ οριακά σας βλέπω, αλλά δεν σας αισθάνομαι. Έχω τόση κορτιζόνη στο σώμα μου. Έπαθα αλλεργικό σοκ χθες το βράδυ. Δεν έφαγα αυγά, αλλά δε μπορούσα να σας απαντήσω, ότι δεν έφαγα αυγά. Ήμουν ένα τέρας χθες, έπαθα εξάνθημα, πρήστηκα, είχα τρομερή φαγούρα, έτρεχα στα φαρμακεία. Έχω φωτογραφίες, έχω δείξει πώς ήμουν, αλλά ντράπηκα να τις δημοσιοποιήσω στο γκρουπ», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το λιποθυμικό επεισόδιο στον αέρα του ΣΚΑΪ

Σε πανικό είχαν βρεθεί πριν από περίπου έναν χρόνο όλοι στον αέρα του Πρωινό μας, καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής και την ώρα που μιλούσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, άρχισε να μην αισθάνεται καθόλου καλά και ξαφνικά λιποθύμησε. Αμέσως η Φαίη Σκορδά έτρεξε προς το μέρος της και για να μην πάρει περισσότερη έκταση το θέμα, αλλά κυρίως για να προστατεύσει την συνάδελφό της, έστρεψε την κάμερα προς τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που την περίμενε και άλλαξε θέμα.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ροή έπρεπε να συνεχιστεί για να τυπικά και τόνισε πως πλέον η δημοσιογράφος συνήλθε και όλα είναι καλά.

«Παιδιά δεν αισθάνομαι καθόλου καλά», είχε πει η Αφροδίτη Γραμμέλη και έπεσε "σβήνοντας" πάνω στα χέρια της στο τραπέζι.

Τότε η παρουσιάστρια επισήμανε: «Ανθρώπινα συνεχίζουμε την εκπομπή λίγο διαδικαστικά, δεν συμβαίνει κάτι, όλα είναι καλά, είμαστε σε κάποια ένταση».