Μεγάλο πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη: Έφυγε από τη ζωή πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Θλιμμένη στον αέρα του Mega Καλημέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μεγάλο πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη: Έφυγε από τη ζωή πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Μια δύσκολη ημέρα ξημέρωσε την Τετάρτη 7/2 για πολλά από τα μέλη του Mega Καλημέρα με την Αφροδίτη Γραμμέλη να περιγράφει σε πρώτη φάση, πως πέρασε ένα αρκετά σοβαρό περιστατικό με την υγεία της (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια, τα μέλη του πάνελ αναφέρθηκαν στο αλλεργικό σοκ της δημοσιογράφου καθώς είχαν δει φωτογραφίες από το πρησμένο της πρόσωπο, που είχε στείλει σε ομαδική συνομιλία που έχουν στα social media.

Τότε ήταν μάλιστα η στιγμή, που η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στις εν λόγω φωτογραφίες αποκαλύπτοντας, πως μία προσωπική και δύσκολη στιγμή της δεν της επέτρεψε να απαντήσει.

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τι της συνέβη, ωστόσο εμείς - σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες - σας μεταφέρουμε τι προέκυψε και βύθισε σε πένθος τη Μελέτη.

Το Youweekly.gr και η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα επικοινώνησε με κοντινό πρόσωπο της παρουσιάστριας, το οποίο και μας αποκάλυψε πως έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της μητέρας της σε ηλικία 70 ετών. Η θλίψη για την Ελεονώρα Μελέτη είναι ανείπωτη, καθώς έχασε τον θείο της, ο οποίος την είχε μεγαλώσει και τον είχε σαν δεύτερο πατέρα της. Η ψυχολογική κατάσταση επίσης της παρουσιάστριας είναι αρκετά πεσμένη, ωστόσο αποφάσισε παρά την οικογενειακή απώλεια να παραστεί κανονικά στην εκπομπή της.

Η θλιβερή ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα

«Έβλεπα τις διαγνώσεις που γινόντουσαν στο γκρουπ και πραγματικά ήθελα να επέμβω, αλλά δυστυχώς δε μπορούσα, γιατί είχα ένα προσωπικό θέμα, αλλά μου φτιάξατε το κέφι», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η στιγμή που η Μελέτη είχε ανακοινώσει τον θάνατο του πατέρα της Γραμμέλη

«Καλημέρα σας και καλή χρονιά! Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει για όλο τον κόσμο είναι να έχει την υγεία του. από εκεί και έπειτα, ο καθένας ό,τι ποθεί και επιθυμεί ξέρει πώς θα το πετύχει. Καλωσήρθατε στην πρώτη εκπομπή του νέου έτους, είμαστε ολοζώντανοι. Εγώ θέλω να στείλουμε την αγάπη μας και την θετική μας σκέψη στην πολυαγαπημένη μας Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία δεν είναι σήμερα κοντά μας γιατί μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου έχασε τον μπαμπά της, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα την συναντήσουμε και πάλι σε λίγες ημέρες», είχε πει χαρακτηριστικά η Μελέτη πριν από ένα μήνα.