Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ρε μ@λ@κ@ τι λες;» - ''Παρανάλωμα'' ο παρουσιαστής με τα σχόλια για τον γιο και την προσωπική του ζωή

«Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Φώτης Σεργουλόπουλος ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν πάρει ανοιχτά θέση το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά στο γάμο και στην τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Ασφαλώς και οι απόψεις του παρουσιαστή έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα δεδομένου, ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει μιλήσει εδώ και χρόνια για την προσωπική του ζωή και την απόκτηση του γιου του.

Μέσα από νέες δηλώσεις που παραχώρησε ο παρουσιαστής στο Uncut Oneman και απόσπασμα αυτών προβλήθηκε την Τρίτη 6/2 στο Πρωινό αντιλαμβανόμαστε τον θυμό του, όταν κανείς προσβάλλει την οικογένεια που με θάρρος ο ίδιος δημιούργησε (δείτε εδώ την πιο άβολη ερώτηση που του έχει κάνει ο δεκάχρονος γιος του).

Οι δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Το τι έχει γίνει από τη στιγμή που εγώ δήλωσα ανοιχτά τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό θα μπορούσα να μην το έχω συζητήσει αν δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο. Στις συνεντεύξεις ρωτάμε και πράγματα για την προσωπική ζωή του άλλου. Δε μπορούσα να μιλάω και να λέω ''ο άνθρωπος'' και να προσπαθώ να κρύψω το φύλο της σχέσης μου, οπότε αναγκαστικά αισθανόμουν ότι ήμουν πάρα πολύ ψεύτικος.

Έχει μπει σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο. Το τι διαβάζουμε και το τι ακούμε και το πόσο κακοποιητικός λόγος υπάρχει από εκκλησία, από ανθρώπους που δε μας γνωρίζουν. Μας λένε με τα χειρότερα! Ακόμα και άνθρωποι της διανόησης χρησιμοποιούν λέξεις πολύ άσχημες για εμάς, για μένα, για το παιδί μου.

Αν εσένα ερχόταν κάποιος να μιλήσει για το παιδί σου, ότι θα βγει de facto σαν τα μούτρα σου, δε θα του έλεγες: ''Ρε μ@λ@κ@ τι λες;''. Δε θα σηκωνόταν ο πατέρας από μέσα σου; Γιατί εγώ να κάθομαι να ανέχομαι ότι θα μιλήσει ο παππάς, ο άλλος για το παιδί μου; Είμαι καλά, γιατί αυτή τη στιγμή έρχεται όλο αυτό να γίνει νόμιμο και να μη μπορείς να με ξαναπείς έτσι», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο Uncut Oneman και το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό.