Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η Μικαέλα Φωτιάδη - Σοκαριστικές φωτογραφίες με τα σημάδια στο πρόσωπο της

«Έφαγα μπουνιές στο πρόσωπο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μικαέλα Φωτιάδη λίγες εβδομάδες μετά την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, αποκάλυψε με φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία το 2015 εξελέγη Σταρ Ελλάς και το 2016 Μις Ευρώπη, πέρασε τραγικές στιγμές όταν άγνωστοι την ξυλοκόπησαν.

Μάλιστα το μοντέλο αποκάλυψε και τον άνθρωπο που έστειλε τους αγνώστους για να την χτυπήσουν, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες σχετικά από το αποτρόπαιο συμβάν.

Οι αναρτήσεις της Μικαέλας Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της

«Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο Αλεξανδράκος... Μπράβο να σε χαίρονται», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση με φωτογραφίες από το πρόσωπο της και τα αίματα.

Μικαέλα Φωτιάδη ξυλοδαρμός

«Κανείς δεν με «σακατεύει» εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου», έγραψε στην δεύτερη ανάρτηση και οι εικόνες είναι σοκαριστικές.

Μικαέλα Φωτιάδη ξυλοδαρμός

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Μικαέλα Φωτιάδη, είπε: «Πονάω. Ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιά στο κεφάλι δυνατά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκανα επίθεση γι΄αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ, είναι επειδή δεν ήξερα αν είχε κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω. Χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».

Λίγα λόγια για την Μικαέλα Φωτιάδη

Γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1993 στο Χάαρλεμ της Ολλανδίας από Ολλανδή μητέρα και Έλληνα πατέρα. Έχει δύο αδελφές, τις Ντανιέλλα (γενν. 1991) και Αλεξάνδρα (γενν. 1997), καθώς κι έναν αδελφό, το Μερκούριο (γενν. 2004). Όταν εκείνη ήταν εννέα ετών, εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα (τόπο καταγωγής του πατέρα της).

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling το 2011, σε ηλικία 17 ετών, στέφθηκε Miss Young Crete στα τοπικά κρητικά καλλιστεία ενώ το 2013, Miss Tourism Planet (Μις Παγκόσμιος Τουρισμός). Έπειτα, άρχισε να εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο, κάνοντας φωτογραφίσεις σε συνεργασία με το ελληνικό πρακτορείο μοντέλων Fashion Cult Models.

Το 2015, συμμετείχε ξανά στα ελληνικά καλλιστεία, καταφέρνοντας να πάρει τη πρώτη θέση και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Μετά τη νίκη της, ακολούθησε η εκπροσώπηση της χώρας στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που έγινε στο Λας Βέγκας, φτάνοντας στη τελική 20αδα. Την ίδια χρονιά, συνεργάστηκε με τη τουρκική εταιρία εσωρούχων "25th Hour by Seda Oturan".

Το 2016, στέφθηκε Μις Ευρώπη στο Λίβανο και έπειτα ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη λιβανέζικη εταιρία καλλυντικών "Savanah Cosmetics". Την ίδια χρονιά έκανε και τη πρώτη της εμφάνιση στη πασαρέλα του MadWalk - The Fashion Music Project, σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια μόδας Celia Kritharioti. Το 2017, συμμετείχε ξανά στο ίδιο show, αυτή τη φορά ούσα έγκυος σε συνεργασία με την εταιρία MED Luxurious.