Μικαέλα Φωτιάδη: «Με το που χώρισα και μαθεύτηκε, άρχισαν να...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Έχω χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το δημοφιλές μοντέλο, Μικαέλα Φωτιάδη, τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας "Greece’s Next Top Model", το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Star. Αν και έχει αποσυρθεί από το τηλεοπτικό τοπίο τον τελευταίο καιρό και δεν την παρακολουθούμε να συμμετέχει σε κάποια εκπομπή (δείτε εδώ τι είχε πει για αυτό το ενδεχόμενο στις τηλεοπτικές κάμερες), πραγματοποιεί πολύ συχνά βραδινές δημόσιες εμφανίσεις.

Σε μία πρόσφατη έξοδο, που πραγματοποίησε έκανε δηλώσεις στις κάμερες, οι οποίες παρουσιάστηκαν πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Μικαέλας Φωτιάδη για την προσωπική της ζωή

«Έχω χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες και χαίρομαι την ελευθερία μου. Το έχω ήδη ξεχάσει, το έχω ξεπεράσει! Μπορεί και να έχει έρθει ένας νέος έρωτας στη ζωή μου, δεν ξέρω. Με το που χώρισα και μαθεύτηκε, άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram και γενικά με φλερτάρουν και έξω, και μου φαίνεται περίεργο. Θέλω να είμαι ευγενική, αλλά κάπου ξεφεύγει ο κόσμος, δεν υπάρχει το παλιό το φλερτ. Ήμουν συνέχεια από σχέση σε σχέση και έχω ξεχάσει πώς είναι το φλερτ.

Το πιο χαζό που μου έχουν πει είναι ότι "είσαι η γυναίκα των ονείρων μου, σε είδα στον ύπνο μου", τραγικό! Καλύτερα να μου πεις να πάμε για σουβλάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο για την προσωπική της ζωή.

Παλαιότερες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Βρέθηκε σε σχέση με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη (δείτε εδώ ποιος είναι), αλλά φαίνεται πως ήταν και η τελευταία της σχέση, η οποία έληξε επίσης άδοξα. Η Μικαέλα Φωτιάδη, λοιπόν, εντοπίστηκε από την κάμερα του Happy Day, την Τετάρτη 25/1 και μίλησε λίγο παραπάνω για την προσωπική της ζωή, ρίχνοντας λίγο φως.

Ανέφερε, λοιπόν, πως εξαιτίας μίας σχέσης αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό, αλλά για την ίδια σχέση επέστρεψε ξανά στην Αθήνα. Πλέον, φαίνεται πως είναι μόνη, αλλά δείχνει να είναι καλά.

«Για κάποιους λόγους ήθελα να φύγω από την Αθήνα, οπότε, έχω την οικογένειά μου στην Ολλανδία, έφυγα εκεί, δούλεψα στο εστιατόριο της μαμάς μου, αρχικά σαν σερβιτόρα και μετά ως υπεύθυνη του εστιατορίου, Μου άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή λίγο το φοβόμουν, λέω "τώρα πως θα ανταπεξέλθω σε αυτό;", αλλά τελικά έγινα και εργασιομανής και μου έδινε ρεπό η μαμά μου και της έλεγα "όχι, θα δουλέψω κι άλλο, μου άρεσε"».

«Το σκέφτηκα, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Τελικά για άλλους λόγους πάλι ήθελα να ξαναγυρίσω στην Αθήνα».

«Μόνοι μας ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο, μόνοι μας θα φύγουμε».