«Δεν το έχω να είμαι γλάστρα σε εκπομπή...» - Η αποκάλυψη της Μικαέλας Φωτιάδη για την επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε

«Δεν μου επέτρεπαν να μιλάω συνέχεια»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Δεν το έχω να είμαι γλάστρα σε εκπομπή...» - Η αποκάλυψη της Μικαέλας Φωτιάδη για την επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε

Στην κάμερα του Happy Day, η Μικαέλα Φωτιάδη, παραχώρησε δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 8/11. Το μοντέλο αναφέρθηκε στην κατάθληψη που πέρασε το καλοκαίρι ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκε επαγγελαματική πρόταση για την τηλεόραση.

Το γνωστό μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας "Greece 's Next Top Model", που προβλήθηκε από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, είχε παραχωρήσει πριν απο μερικές ημέρες, δηλώσεις στην κάμερα του "Mega Καλημέρα" όπου μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τα επαγγελματικά της βήματα.

Η αποκάλυψη της Μικαέλας Φωτιάδη για την επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε

«Πέρασα ένα δύσκολο καλοκάιρι, έχασα κιλά και πέρασα κατάθλιψη. Είχα προσωπικά προβλήματα. Δεν το έχω να είμαι γλάστρα σε εκπομπή στην τηλεόραση. Θα ήθελα να μπορώ να μιλήσω» είπε αρχικά.

«Μου προτείναν να είμαι σε καθημερινή εκπομπή αλλά δεν μου επέτρεπαν να μιλάω συνέχεια» δήλωσε το μοντέλο σχετικά με την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η προσωπική της ζωή

Το μοντέλο έχει έναν γιο με τον Γιάννη Μπορμπόκη, ωστόσο οι δυο τους έχουν χωρίσει και εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της από τότε.

Βρέθηκε σε σχέση με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη (δείτε εδώ ποιος είναι), αλλά φαίνεται πως ήταν και η τελευταία της σχέση, που μάλιστα έληξε άδοξα. Η Μικαέλα Φωτιάδη, λοιπόν, εντοπίστηκε από την κάμερα του Happy Day, την Τετάρτη 25/1 και μίλησε λίγο παραπάνω για την προσωπική της ζωή, ρίχνοντας λίγο φως.

Ανέφερε, λοιπόν, πως εξαιτίας μίας σχέσης αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό, αλλά για την ίδια σχέση επέστρεψε ξανά στην Αθήνα. Πλέον, φαίνεται πως είναι μόνη, αλλά δείχνει να είναι καλά.

«Για κάποιους λόγους ήθελα να φύγω από την Αθήνα, οπότε, έχω την οικογένειά μου στην Ολλανδία, έφυγα εκεί, δούλεψα στο εστιατόριο της μαμάς μου, αρχικά σαν σερβιτόρα και μετά ως υπεύθυνη του εστιατορίου, Μου άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή λίγο το φοβόμουν, λέω "τώρα πως θα ανταπεξέλθω σε αυτό;", αλλά τελικά έγινα και εργασιομανής και μου έδινε ρεπό η μαμά μου και της έλεγα "όχι, θα δουλέψω κι άλλο, μου άρεσε"».

«Το σκέφτηκα, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Τελικά για άλλους λόγους πάλι ήθελα να ξαναγυρίσω στην Αθήνα».

«Μόνοι μας ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο, μόνοι μας θα φύγουμε».