Κούλλης Νικολάου: Επιβεβαιώνει το τέλος του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη «Γη της Ελιάς»

Όπως πρώτο έγραψε το youweekly.gr

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κούλλης Νικολάου: Επιβεβαιώνει το τέλος του Γιώργου Αγγελόπουλου από τη «Γη της Ελιάς»

Πριν από λίγες μέρες το youweekly.gr κατ' αποκλειστικότητα σας μετέφερε πως ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στη «Γη της Ελιάς» ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν. Δείτε εδώ τι είχε γραφτεί σχετικά με το τέλος του τηλεοπτικού «Ορέστη» στις 30/1.

Ο Κούλλης Νικολάου επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, το πρωινό της Τετάρτης 7/2. Πέρα απ' το τέλος του ρόλου του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για τη νέα σειρά Famagusta που έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού.

Οι δηλώσεις του Κούλλη Νικολάου για τον Ντάνο

«Δεν είναι μόνο θέμα Ντάνου, είναι θέμα τέταρτης σεζόν. Η συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κλείνει πολύ ευχάριστα και όμορφα. Ήταν προγραμματισμένο κάπως να γίνει αυτό και πάμε παρακάτω. Ο κύκλος του ρόλου δεν έχει κλείσει στον αέρα, κλείνει στην τρίτη σεζόν τέλος πάντων», είπε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου για να συμπληρώσει: «Ο Γιώργος δεν έχει τελειώσει ακόμα τα γυρίσματα. Απ’ ότι ξέρω είναι και οι μέρες που περιμένει το παιδάκι του, ο Θεός να είναι μαζί του, να έχει μια καλή γέννα η σύζυγος του και σαν ζευγάρι να βιώσουν το μέγιστο γιατί ο ερχομός ενός παιδιού είναι το μέγιστο στον άνθρωπο».

Δείτε επίσης: Αντρέας Γεωργίου - Κούλλης Νικολάου: Πώς έφτασαν στο χείλος της καταστροφής - Το σίριαλ της Βάνας Δημητρίου που τους έσωσε

Όσον αφορά την Famagusta, ο παραγωγός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας πάντα σε μια δουλειά είναι να πετύχουμε το καλύτερο. Όσο περνάει ο καιρός και βγαίνουν τα επεισόδια στον αέρα, είναι ένα περίεργο συναίσθημα το οποίο δεν εκφράζεται. Συνειδητοποιούμε ότι κάνουμε κάτι το οποίο, ναι μεν το στοχεύσαμε, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος. Όσο περνάει όμως ο καιρός νομίζω ότι μεγαλώνει μέσα μας όπως μεγαλώνει ταυτόχρονα και η ευθύνη».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Αντρέας Γεωργίου το σύνολο της Prime Time ζώνης του MEGA: «Δεν είναι μόνο ο Αντρέας Γεωργίου, είμαστε ολόκληρη ομάδα στη MakeIt Productions, σαφώς μαζί με την “σιδηρά κυρία”, όπως την αποκαλώ εγώ, την Βάνα Δημητρίου. Ακούγεται περίεργο να αναλάβει την Prime Time, δεν είναι ακριβώς έτσι. Είμαστε εγκατεστημένοι στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA και θα κάνουμε ό,τι έχουμε συμφωνήσει. Ισχύει ότι έχουμε μία καινούρια σειρά, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε περισσότερα»