Κατερίνα Καινούργιου: Αμηχανία με την ενημέρωση από το ακουστικό της - «Α μίλησε αλλού; Μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα;»

Το σχόλιο της στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αμηχανία με την ενημέρωση από το ακουστικό της - «Α μίλησε αλλού; Μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα;»

Η κάμερα του Super Κατερίνα εντόπισε την Τετάρτη 7/2 τη Φιλοθέη Μωβ με τη γυναίκα να μιλάει για τη δράση της Κοινωνικής Κουζίνας, Άλλος Άνθρωπος και τον δημιουργό της, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Η γυναίκα από την πλευρά της υποστηρίζει την αθωότητα του άνδρα και μάλιστα ανέφερε, ότι τον γνωρίζει προσωπικά και έχουν συνεργαστεί στα πλαίσια της προσφοράς δωρεάν φαγητού. Αφού λοιπόν προβλήθηκε το απόσπασμα στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Πολυχρονόπουλο.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της, ο άνδρας κρύβεται από τις τηλεοπτικές κάμερες. Τότε λοιπόν, η Καινούργιου ενημερώθηκε από το ακουστικό της, πως πριν από λίγο ο Πολυχρονόπουλος μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Λιάγκα με την αντίδρασή της να είναι επική (δείτε εδώ το όλο νόημα σχόλιο του Λιάγκα για τον Πολυχρονόπουλο).

Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Τι σημαίνει ελάτε να με βρείτε; Αφού δε μιλάτε! Αν δε μιλήσει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος... Αφού αρνείται να μιλήσει, κρύβεται», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια τόνισε: «Α μίλησε αλλού; Μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα. Αφού δεν τον κλείσαμε...Ο ίδιος; Ααα εντάξει δεν πειράζει. Μια χαρά, ο άνθρωπος μίλησε. Επιτυχία του Γιώργου Λιάγκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα

«Η ηρωίδα είναι αυτή και όσοι είναι σαν αυτή, που ζούνε με 288 ευρώ το μήνα σύνταξη κι έχουν 250 ευρώ το μήνα ενοίκιο» είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.