Σπάραξε στο κλάμα ο Γιώργος Λαμπάτος: «Παρακαλώ τον Μάρκο Σεφερλή να...»

Έκανε για δεύτερη φορά δημόσια έκκληση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάραξε στο κλάμα ο Γιώργος Λαμπάτος: «Παρακαλώ τον Μάρκο Σεφερλή να...»

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου έκανε χειρουργείο στο ισχίο του. Γύρισε λοιπόν στο υπόγειο σπίτι του και άνοιξε ξανά την πόρτα του και την καρδιά του για τα όσα βιώνει.

Με δάκρυα στα μάτια και την συγκίνηση να είναι μεγάλη, μεταξύ άλλων για ακόμα μια φορά έκανε έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή να κάνει ανάκληση στην δικαστική υπόθεση που είχαν, ώστε να μπορέσει να πάρει τα χρήματα από τα δικαιώματα των ταινιών που έχει συμμετάσχει, από τους κατασχεμένους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου

«Έφτασα μέχρι το έσχατο σημείο, όπως σας το είχα πει άλλωστε. Εσείς με προλάβατε δηλαδή πριν από τον γκρεμό. Τώρα, αφού κατάφερα πλέον να γυρίσω στο σπίτι μου και να είμαι καλά, όπως μπορείτε να δείτε και γύρω μας έχουν αρχίσει να αλλάζουν ήδη τα πράγματα από το ενδιαφέρον το δικό σας και το ενδιαφέρον του κόσμου», είπε αρχικά και ξέσπασε σε κλάματα.

«Πέρασα πολύ πόνο. Πέρα από τον ψυχικό πόνο ήταν μεγάλος και ο σωματικός πόνος. Περίμενα το ΕΚΑΒ για να μην πληρώσω, γιατί δεν έχω 50 ευρώ να δώσω στο ιδιωτικό ασθενοφόρο. Αναγκαστήκαμε να έρθουμε σαν τσουβάλια, έφερα τους φίλους μου να πάρουν το εξιτήριο μου γιατί ήμουν με αίματα και βαμβάκια και ορούς. Στο ταξί ήμουν ξαπλωμένος σαν σακί, αλλά λεω πως έπρεπε να γίνει όλο αυτό και να φτάσω μέχρι εκεί», συμπλήρωσε.

Η δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή

Σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή, ζήτησε για ακόμη μια φορά δημόσια συγγνώμη - καθώς τον είχε καταγγείλει για σωματική κακοποίηση. Βέβαια, να σημειώσουμε πως δικαιώθηκε από το δικαστήριο, με τον Γιώργο Λαμπάτο να πρέπει να του πληρώσει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο κρατείται από τα χρήματα που παίρνει από τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών του.

Τα χρήματα ωστόσο αυτά, ο Μάρκος δεν τα παίρνει, με τον Γιώργο Λαμπάτο να του ζητά να κάνει ανάκληση, ώστε να μπορέσει να τα πάρει εκείνος καθώς έχε ανάγκη.

«Είναι το μόνο μελανό σημείο αυτή τη στιγμή για να μπορέσω να ξαναρχίσω την καινούργια μου ζωή και να ορθοποδήσω. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή γιατί εγώ δεν έχω τίποτα μαζί του. Είπα κάποια λόγια τα οποία ήταν μια κραυγή απελπισίας ώστε να τους τονίσω ότι και γω είμαι εδώ πέρα ρεπαιδιά γιατί δεν με χρησιμοποιείται. Σαν παράπονο ήταν. Ούτε περίμενα ότι θα φτάσει εκεί η ιστορία ούτε έχω κανένα θέμα αυτή τη στιγμή με τον Μάρκο. Αμα τον δω θα τον φιλήσω και την Έλενα που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Τον παρακαλώ να κάνει ανάκληση αυτού του θέματος γιατί εκείνος δεν τα παίρνει όλα αυτά λεφτά, τα αφήνει εκεί πέρα αλλά δεν τα παίρνω και γω. Για εκείνον δεν είναι τίποτα τα 3 ή τα 5 κατοστάρικα, για μένα όμως είναι. Κανένας δεν είναι που δεν έχει κάνει λάθη, όπως και γω έχω κάνει λάθη στη ζωή μου για αυτό ζητάω συγγωμη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Δείτε ωστόσο εδώ την απάντηση του δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή!