«Γη της Ελιάς»: Αγνώριστη πρωταγωνίστρια της σειράς - Δώρισε τα μαλλιά της

Δείτε το νέο της hair-look

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Γη της Ελιάς»: Αγνώριστη πρωταγωνίστρια της σειράς - Δώρισε τα μαλλιά της

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς» και έχει γίνει μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της σειράς, στο πλευρό του Τάσου Ιορδανίδη. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της Αντιγόνης Νεοφύτου ήταν και τα χαρακτηριστικά μακριά της μαλλιά, ωστόσο πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού υιοθέτησε ένα νέο hair-look και τα δώρισε.

Το μεσημέρι της Τρίτης 6/2 η πρωταγωνίστρια στη «Γη της Ελιάς» επισκέφτηκε το «Belleza Hair Salon», όπου την επιμελήθηκε ο έμπειρος hair stylist (και ξάδερφός της), Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Σε ένα σύντομο tutorial μας ξενάγησε στα βήματα που ακολούθησε, κάνοντας πρώτα τα μαλλιά της πλεξούδες, ώστε να τα δωρίσει και στη συνέχεια ακολούθησε ένα κανονικό κούρεμα προκειμένου να διατηρήσει τον όγκο της.

Δείτε το βίντεο με τη διαδικασία που ακολούθησε βήμα-βήμα για να αποκτήσει το νέο της hair-look

Δείτε επίσης: Καμία σχέση με την χαμηλών τόνων Μαρίνα στη Γη της Ελιάς - Η Αντιγόνη Νεοφύτου με μικροσκοπικά μαγιό στην παραλία

Αγνώριστη η Αντιγόνη Νεοφύτου από τη «Γη της Ελιάς»

Είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει στις οθόνες μας μέσα από παραγωγή των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, καθώς η πρώτη ήταν στις «8 λέξεις». Αλλά θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτή ήταν και η... τυχερή. Μετά το κούρεμά της η Αντιγόνη Νεοφύτου επέστρεψε κανονικά στο ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», ως «Μαρίνα», βγάζοντας μάλιστα και backstage εικόνες από την πρώτη μέρα στα γυρίσματα με τα νέα της μαλλιά.

Όπως παραδέχτηκε, ακόμα και η ίδια χρειάστηκε λίγη ώρα μέχρι να... συνηθίσει αυτή τη νέα εικόνα, παρόλα αυτά χαμογελάει διάπλατα βλέποντας τον εαυτό της στον καθρέφτη και φαίνεται απόλυτα ικανοποιημένη από τη νέα της εικόνα. Θα πρέπει να συνηθίσουμε την ηθοποιό σε μία τελείως διαφορετική εικόνα, αφού έτσι θα εμφανίζεται πλέον και στην τηλεόραση.

Δείτε το αποτέλεσμα, στα στιγμιότυπα που ανέβασε σήμερα Τετάρτη 7/2: