Θάνος Τζάνης: «Αν το παιδί μου μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος»

Ο τραγουδιστής ήταν κάθετος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θάνος Τζάνης: «Αν το παιδί μου μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, θα ήμουν φυσικά αντίθετος»

Ο Θάνος Τζάνης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη το πρωινό της Τετάρτης. Ο τραγουδιστής εξέφρασε την αντίθεσή του με το νομοσχέδιο που θα φέρει την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, τάχθηκε στο πλευρό της εκκλησίας, ενώ αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και της πρώην συντρόφου του Ναταλίας Γερμανού.

Αρχικά ήταν κάθετος απέναντι στο νομοσχέδιο λέγοντας πως: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά. Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή, σέβομαι τα πάντα. Όμως το ζήτημα του παιδιού για μένα είναι λιγάκι διαφορετικό. Δίκιο έχει η εκκλησία, που θα περιμένει να μεγαλώσουν τα παιδιά για να βαφτιστούν. Θες γιατί έτσι τα έμαθα; Αυτό πιστεύω κι εγώ». Όταν η ρεπόρτερ τον ρώτησε πώς θα αντιδρούσε αν το παιδί του γινόταν ομοφυλόφιλο, ο Θάνος Τζάνης απάντησε: «Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι. Θα σεβόμουν την επιθυμία του φυσικά αλλά θα ήμουν αντίθετος φυσικά».

Δείτε επίσης: «Είχα κακές συνεργασίες, όταν μου χαμήλωναν το μικρόφωνο...» - Ξεσπά ο Θάνος Τζάνης για τις δυσκολίες στην καριέρα του

Η αναφορά του Θάνου Τζάνη στην πρώην σύντροφό του Ναταλία Γερμανού

Όσον αφορά τον Γιώργο Νταλάρα, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μίλησε στους δημοσιογράφους, αλλά και αυτά που είπε για τις διαφημίσεις. Ο καθένας μπορεί να κάνει διαφήμιση, δεν ενοχλεί κανέναν», ενώ για τη Ναταλία Γερμανού είπε: «Όλα καλά. Το παρελθόν μας ποτέ δεν πρέπει ούτε να το ξεχνάμε ούτε να μετανιώνουμε για αυτό ούτε να έχουμε δεύτερες σκέψεις ή οτιδήποτε. Δεν έχω πρόβλημα εγώ με την γυναίκα. Εγώ κρατάω ότι στα πρώτα μου βήματα, με στήριξε και με βοήθησε».