Χριστίνα Μπόμπα: Άσχημα νέα λίγο πριν μετακομίσει στο ανακαινισμένο της σπίτι - Τι συνέβη

Φανερά θλιμμένη...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά από μήνες αναμονής και εργασιών η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επιστρέφουν στο σπίτι τους, το οποίο ήταν υπό τη διαδικασία ανακαίνισης (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από το σαλόνι).

Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι είναι σε φάση μετακόμισης καθώς όλο αυτό το διάστημα έμενε σε άλλο διαμέρισμα μαζί με τις δίδυμες κόρες του. Και ενώ λοιπόν έχει έρθει αυτή η ευχάριστη στιγμή, την Τετάρτη 7/2 η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια ανακοίνωση από τον λογαριασμό της στο instagram.

Κάποια ίωση ή γρίπη είναι η αιτία λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μετακόμισης στο νέο της σπίτι με την ίδια να δημοσιεύει μια φωτογραφία, στην οποία δείχνει εμφανώς θλιμμένη.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα λίγο πριν τη μετακόμιση της

«Πως τα κατάφερα και αρρώστησα λίγες ημέρες πριν μπούμε σπίτι μας!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα - Ανάρτηση

Η απάντηση της στις φήμες εγκυμοσύνης

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από το ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι απλά, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break, που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και στο προηγούμενο μου story και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος παιδιά δεν είμαι, όχι, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ», είχε απαντήσει η Χριστίνα Μπόμπα πριν από αρκετούς μήνες μέσα από ένα insta story.