Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα: Έτοιμο το πολυτελές σπίτι τους μετά από μήνες ανακαίνισης - Τα πρώτα πλάνα από το σαλόνι

Σε φάση μετακόμισης το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει και η φράση αυτή χαρακτηρίζει απόλυτα τη φάση ζωής των τελευταίων μηνών της Χριστίνας Μπόμπα, του Σάκη Τανιμανίδη και φυσικά των δύο μικρών κοριτσιών τους - Φιλίππα και Αριάνα.

Ο λόγος για την απόφαση που πήρε το ζευγάρι να ανακαινίσει εξ' ολοκλήρου το σπίτι τους στην Αθήνα. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από το καλοκαίρι (δείτε εδώ βίντεο από τις εργασίες) και πλέον, αρχές Φεβρουαρίου του 2024 η οικογένεια ετοιμάζεται για τη μεγάλη μετακόμιση.

Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευαν στα social media τόσο η Μπόμπα, όσο και ο Τανιμανίδης βλέπαμε της εξέλιξη της ανακαίνισης με το ζευγάρι να αναφέρει - συχνά πυκνά - πως είχαν πάει χρονικά πίσω. Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο η Μπόμπα ενημέρωσε μέσω insta story πως τέλος καλό, όλα καλά!

Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα για το νέο της σπίτι με τον Σάκη Τανιμανίδη

«Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε σπίτι μας και τρεχάτε ποδαράκια μας. Αλλά τα επίπεδα ανυπομονησίας και χαράς χτυπάνε κόκκινο», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα - Σπίτι
Χριστίνα Μπόμπα - Νέο σπίτι - Εικόνες

Η επιθυμία του Τανιμανίδη να αποκτήσει τρίτο παιδί

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τον παρουσιαστή του Dragons' Den να μιλάει για την πρεμιέρα του show επιχειρηματικότητας (δείτε εδώ τα highlights), τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είχε πει πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης - 3ο παιδί