Μέμος Μπεγνής: «Ο Ελληνάρας που εγώ σιχαίνομαι είναι...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τη ''δύσκολη'' σχέση με τον πατέρα του

Η απάντησή του στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειάς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Μέμος Μπεγνής παραχώρησε νέα συνέντευξη - απόσπασμα - της οποίας προβλήθηκε την Τετάρτη 7/2 στην εκπομπή Happy Day με τον ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον πατέρα του.

Όπως αποκάλυψε ο Μπεγνής είχε ένα πατριαρχικό πρότυπο πατέρα, καθώς και ο ίδιος είχε μεγαλώσει με αντίστοιχο τρόπο, επομένως αναπαρήγαγε αυτό το μοντέλο. Με το πέρασμα των χρόνων ο ηθοποιός μπορεί να μην ενστερνίστηκε απόψεις του πατέρα του, ωστόσο τον συγχώρησε.

Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για το κομμάτι της οικογένειας, απαντώντας στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. Η απάντηση του Μέμου Μπεγνή στο εν λόγω ερώτημα ήταν ρητή και συνειδητοποιημένα αρνητική.

Δείτε επίσης: Μέμος Μπεγνής: Αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει 10 κιλά

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή για τον πατέρα του

«Το πρώτο κατεστημένο με το οποίο ήρθα σε κόντρα ήταν ο πατέρας μου. Έτσι μεγάλωσε δεν τον κατηγορώ. Κακά τα ψέματα οι περισσότεροι ανατράφηκαν σε πατριαρχικές οικογένειες. Ο Ελληνάρας που εγώ σιχαίνομαι είναι αυτό το μοντέλο. Εγώ ωστόσο πάντα έλεγα τη γνώμη μου πολύ περισσότερο, όταν πάτησα στα πόδια μου και ανεξαρτητοποιήθηκα. Και δεν έχω μετανιώσει.

Πρέπει να συγχωρούμε τους ανθρώπους ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσά μας. Η μνησικακία όμως σωματοποιείται και βγαίνει εναντίον μας, μπορεί με ψυχολογικά προβλήματα, μια σοβαρή ασθένεια, με πολλούς τρόπους. Οπότε πρέπει να καταλάβουμε ότι η συγχώρεση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη σε κάποιες περιπτώσεις, κάνει καλό πρώτα από όλα σε εμάς.

Δε θα σταματήσω ποτέ να νιώθω παιδί, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν κάνω οικογένεια. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ τον εαυτό μου πατέρα», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

«Δεν είμαι άθεος, είμαι άθρησκος»

«Όχι, δεν είμαι θρησκευόμενο άτομο, δεν πιστεύω γενικά. Δεν είμαι άθεος, είμαι άθρησκος. Έχει περάσει πολύ λάθος προς τα έξω, ότι αυτός είναι άθεος. Δεν είμαι άθεος, πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη, ούτως ή άλλως. Αλλά δεν πιστεύω στις θρησκείες. Αγαπώ πολύ το πιάνο, έπαιζα για χρόνια. Έχω σπουδάσει πιάνο και θέατρο στην Ιταλία», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής στο «Πρωινό μας» πριν από αρκετούς μήνες.