Μέμος Μπεγνής: Αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει 10 κιλά

Οι δηλώσεις του on camera

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μέμος Μπεγνής: Αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει 10 κιλά

Το πρωί της Παρασκευής 18/3 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά για τις διατροφικές του συνήθειες, αλλά και για τα κιλά που κατάφερε να χάσει. Από την άλλη πριν από λίγο καιρό τον είδαμε να μας αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδί.

Ο ίδιος δήλωσε πως: «Είμαι λάτρης του σούσι. Βέβαια οι επιλογές μου πια είναι ελάχιστες, γιατί έχω κόψει το κρέας 10 χρόνια και το ψάρι το έκοψα πριν 1,5 χρόνο. Oπότε το σούσι που τρώω είναι vegan και με χορταρικά μόνο», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής και συνέχισε με τα κιλά που έχασε: «Έχασα 10 κιλά πριν αρκετό καρό, πριν από 1 χρόνο και πήρα 5».

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

Απασφάλισε ο Μέμος Μπεγνής - «Ποτέ δεν είχα την επιθυμία να γίνω μπαμπάς»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Μέμος Μπεγνής σε μια βραδινή του έξοδο. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε για το αν επιθυμεί να γίνει κάποια στιγμή πατέρας.

Συγκεκριμένα, ρωτθηκε αν τώρα που είναι Χριστούγεννα τον πιάνει μια μελαγχολία που δεν έχει παιδιά, ωστόσο ο Μέμος Μπεγνής δεν ένιωσε ποτέ την επιθυμία να γίνει μπαμπάς παρόλο που αγαπά τα παιδιά.

Οι δηλώσεις του Μπεγνή

«Ποτέ δεν είχα την επιθυμία να γίνω μπαμπάς. Τα αγαπώ τα παιδάκια αλλά τόσο όσο. Έχω μια ανιψιά , την κόρη της αδερφής μου που τη λατρεύω αλλά πάει σπίτι της το βράδυ οπότε αυτό είναι πάρα πολύ καλό» είπε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος πρόσφατα απάντησε και για το εμβόλιο του κορωνοϊού.