«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει τρύπιες τσέπες» - Ο πατέρας του δημιουργού σε μία σπάνια συνέντευξη

Τι αποκάλυψε για τη στιγμή που ασχολήθηκε με την υποκριτική

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Μιλάει σπάνια, ακριβώς όπως και ο γιος του, αλλά δεν κρύβει πόσο υπερήφανος είναι για την πορεία του. Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, παραχώρησε συνέντευξη στο Creta TV, όπου αναφέρθηκε στη στιγμή που ο γιος του αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της Τέχνης, αφήνοντας πίσω τις σπουδές του στα Οικονομικά.

«Ούτως ή άλλως δεν τα πάω πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός στον πατέρα του, με εκείνον να συνηγορεί και να υποστηρίζει πως έχει... τρύπιες τσέπες. Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μανώλη Παπακαλιάτη προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη».

«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την Tέχνη. Αρχικά ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει 5 πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε...», δήλωσε αρχικά ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

Δείτε επίσης: Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: Πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του Maestro

«Τότε έπαιζε τους “Μήτσους” και όταν είδε ότι αυτό προχωράει μου λέει “Ρε μπαμπά αν θα φύγω τώρα για 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολύ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά. Οπότε σταμάτησε το πανεπιστήμιο και τότε ξεκίνησε την καριέρα του», είπε στη συνέχεια.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και σε όλα τα παιδιά του, που τον κάνουν περήφανο σήμερα για διαφορετικούς λόγους, λέγοντας: «Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά, εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα θεωρώ ότι είναι κι αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένο. Δεν έχει πηδήξει το καλάμι κι ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορου, δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος».