Αγγελική Ηλιάδη: «Έχουμε επαφή με τον άνθρωπο που γνώρισα στο Μεξικό, μπορεί να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή»

«Στην Ελλάδα με φλερτάρουν σπάνια, μήπως να μετακομίσω στο εξωτερικό;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: «Έχουμε επαφή με τον άνθρωπο που γνώρισα στο Μεξικό, μπορεί να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή»

Με αφορμή τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ, καθώς και τις live εμφανίσεις που ξεκινάει σύντομα στη Θεσσαλονίκη, η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η τραγουδίστρια μίλησε για έναν εμμονικό θαυμαστή που την ακολουθούσε παντού, για τον περιβόητο φημολογούμενο έρωτα από το Μεξικό, και το φλερτ γενικότερα στη ζωή της.

«Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στο τραγούδι μετά από πολύ καιρό. Είχα εμμονικό θαυμαστή, όπου και αν πήγαινα ήταν εκεί, σε άσχετες εμφανίσεις. Έχω πάρα πολλές εικόνες και κομποσκοίνια από θαυμαστές, κι επειδή πιστεύω πολύ είναι το καλύτερό μου. Το φλερτ είναι ωραίο, καλοδεχούμενο και προσωπικά με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: ''Έσπασε'' την σιωπή της για τον άνδρα που τη γοήτευσε στο I am Celebrity - «Γνώρισα όντως έναν πολύ ωραίο...»

Η Αγγελική Ηλιάδη για τα φλερτ και τον άνδρα από το Μεξικό

Και συμπλήρωσε: «Μ' αρέσει να με φλερτάρουν. Υπάρχει επαφή με τον άνθρωπο που γνώρισα στο Μεξικό, έχουμε μία πολύ ωραία φιλική σχέση με το συγκεκριμένο παιδί και μπορεί να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή, ποτέ δεν ξέρεις. Στην Ελλάδα με φλερτάρουν σπάνια, μήπως να μετακομίσω στο εξωτερικό; Δεν ξέρω τι να κάνω Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν το πρώτο βήμα, αλλά εγώ είμαι λίγο παραδοσιακή».

Κλείνοντας, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Το κομμάτι του γάμου έχει κλείσει οριστικά για μένα. Κάποτε ήθελα πολύ να παντρευτώ, αλλά τώρα που έχω μεγαλώσει και δεν είμαι στην ηλικία που ήμουν μικρή και ονειρευόμουν έναν γάμο, έχω τα παιδιά μου, είμαι ολοκληρωμένη. Έχω μάθει στην ανεξαρτησία μου και μ' αρέσει ο τρόπος που ζω, δεν θα τον άλλαζα. Αλλά ένας σύντροφος είναι πάντα καλοδεχούμενος, αρκεί να υπάρχει έρωτας, αγάπη και σεβασμός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε τέτοιο σημείο, θα το πω απλά, είναι καλύτερο να...ξεκουράζεται! Δυστυχώς...»

Δύσκολες στιγμές για την Αγγελική Ηλιάδη - Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν μπορούμε να τα μοιραστούμε όλα...» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για την υγεία της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ

Αγγελική Ηλιάδη: «Βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από κανάλια»

Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της επισκέφθηκε πρώτη φορά τον τάφο του δολοφονημένου μπαμπά του, Μπάμπη Λαζαρίδη - Η ανατριχιαστική στιγμή πάνω από το μνήμα

Αγγελική Ηλιάδη & Σάββας Γκέντσογλου: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος χωρισμού τους - «Υπήρχε το πρόβλημα της...»

Αγγελική Ηλιάδη: «Το συζητήσαμε! Του έκανα πλύση εγκεφάλου για να...» - Οι αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor 2024