Μικαέλα Φωτιάδη: «Σεβαστείτε την κατάστασή μου!» - Η δημόσια έκκληση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μικαέλα Φωτιάδη, πρώην μοντέλο του GNTM, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/2 στην πλατεία Κολωνακίου, όπως αποκάλυψε μέσα από κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου (δείτε τις εδώ).

Η ίδια, όπως θα δείτε, παρακάτω, μίλησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, για όσα έζησε εκείνο το βράδυ και για την κατάσταση της υγείας της, ωστόσο το τηλέφωνό της δεν έχει σταματήσει να χτυπάει, με τη δημοσιογράφους από κανάλια και σάιτ να περιμένουν μία απάντησή της.

Η δημόσια έκκληση της Μικαέλας Φωτιάδη μετά τον ξυλοδαρμό της

Για τον λόγο αυτό, προχώρησε σε μία δημόσια έκκληση μέσα από ένα story στο προφίλ της στο Instagram, ζητώντας από τους ρεπόρτερ να σταματήσουν να την καλούν, διότι δεν έχει να πει τίποτα περισσότερο και θα ήθελε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της να βρει την ηρεμία της και να μπορέσει να συνέλθει.

«Παρακαλώ πολύ τις εκπομπές και τις εφημερίδες να πάψουν να παίρνουν τηλέφωνο εμένα και τους ανθρώπους μου. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. Χρειάζομαι ξεκούραση και με καλείτε ασταμάτητα! Το τηλέφωνο μου δεν το κλείνω για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησυχούν. Ότι είχα να πω το είπα εκεί που έπρεπε και θα κινηθώ νομικά ώστε να βρεθεί ο δράστης που μου επιτέθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μικαέλα Φωτιάδη ξυλοδαρμός
Instagram / Μικαέλα Φωτιάδη

Οι δηλώσεις που έκανε στο T-Live

«Ήμουν στην πλατεία Κολωνακίου και γυρνούσα από νυχτερινή έξοδο. Με έπιασε κάποιος από τα μαλλιά, γύρισα και τον χτύπησα κι αυτός μου έδωσε μπουνιές. Προσπάθησα να δω ποιος είναι και τότε μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. Τον είδα πολύ θολά, πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο. Μπορεί να είναι κάποιος που έχει τρελαθεί, που έχω φύγει από τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους ενοχλεί που εγώ μιλάω πλέον», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν σε μία σχέση κι έχω πει κάποια πράγματα για τη σχέση αυτή που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήθελε να μαθευτούν. Το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι κάποιος με παρακολουθεί, ακόμα και έξω από το σπίτι μου. Δεν έχω συνέλθει ακόμη. Έχω διάσειση και κενά, δεν τα θυμάμαι όλα. Τρόμαξα τόσο που είδα και το περιστατικό και στον ύπνο μου».

Ο πρώην σύντροφός της από την πλευρά του έχει επιλέξει να μην απαντήσει ακόμα, με άτομα από το στενό συγγενικό του περιβάλλον να ισχυρίζονται πως βρίσκεται εκτός Αθηνών τις τελευταίες μέρες. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή T-Live:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικαέλα Φωτιάδη: Κινείται νομικά κατά αγνώστου για τον ξυλοδαρμό της

Λάκης Γαβαλάς: «Αυτά τα κάνουν οι γέροι, κάτι άλλοι παλιακοί...» - Τι δήλωσε για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη

Μικαέλα Φωτιάδη: Φρικτές αποκαλύψεις για τη βραδιά του ξυλοδαρμού της - Στη φόρα στοιχεία για τον άνδρα που της επιτέθηκε

Σοκάρει η Μικαέλα Φωτιάδη με την περιγραφή της για τον ξυλοδαρμό: «Δεν κατάλαβα τι συνέβη, τα είδα λίγο μαύρα...»

Μικαέλα Φωτιάδη: Οι νέες δηλώσεις για τον ξυλοδαρμό της και τα «καρφιά» σε φίλες-φίδια

Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της...»

Μικαέλα Φωτιάδη: «Με το που χώρισα και μαθεύτηκε, άρχισαν να...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Τέλος η αγωνία για την Μικαέλα Φωτιάδη και τον Γιάννη Μπορμπόκη - Όλη η αλήθεια για το χειρουργείο του γιου τους