Λευτέρης Ελευθερίου για το viral ζεϊμπέκικο: «Είπα ότι θα ανταπαντήσω στη δόξα που πήρε ο Μπισμπίκης»

Τι δήλωσε για την επική τούμπα στον Νίκο Μουτσινά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λευτέρης Ελευθερίου για το viral ζεϊμπέκικο: «Είπα ότι θα ανταπαντήσω στη δόξα που πήρε ο Μπισμπίκης»

Με αφορμή την περιοδεία που ξεκινάει σύντομα με την παράσταση «Σύνδρομο Επιβίωσης», ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε στο Πάμε Δανάη για το ζεϊμπέκικο στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, που έγινε viral, για τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς στην τηλεόραση και για τη γνωριμία με την γυναίκα του.

Αναφερόμενος στο ζεϊμπέκικό του, είπε: «Έγινε viral το ζεϊμπέκικο. Είπα κάποια στιγμή θα ανταπαντήσω στη δόξα που πήρε ο Μπισμπίκης. Ήμουν στην τουαλέτα του στούντιο και χάζευα τη μύτη μου και είπα “γύπα μου, όρμα”. Απλώνω φτερά, πιάνω το κρασί, το σηκώνω και... έγινε viral».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη γυναίκα του και τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας: «Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στην σχολή είμαστε μαζί από το 2002-2003. Όταν μου ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο μας παιδί, μου κόπηκαν τα πόδια, δεν ήξερα πού είμαι και τι κάνω. Είχαμε πάντα άγχος με τα οικονομικά, γιατί η δουλειά μας είναι επισφαλής. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγω έξω να μαζέψω λεφτά».

Δείτε επίσης: Λευτέρης Ελευθερίου: Επικό γέλιο με το ζεϊμπέκικό του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς - Ξεκαρδίστηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ

Οι προτάσεις που δέχτηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου από σειρές και το Survivor

Για τις προτάσεις που του έχουν γίνει για ριάλιτι, σειρές και πάνελ και τις απέρριψε, είπε: «Μου έχουν κάνει κατά καιρούς πρόταση για το Survivor, για το φετινό όχι. Τους έχω πει δεν μπορώ να λείπω έξι μήνες και να τραβήξω αυτά που τραβάνε τα παιδιά. Μου έχουν προτείνει να συμμετάσχω σε πάνελ καθημερινής εκπομπής αλλά θεωρώ ότι δεν έχω αυτό το ταλέντο. Πρέπει να είσαι τζιμάνι, να παρακολουθείς τα τεκταινόμενα και να είσαι σπίρτο. Εγώ δεν είμαι τόσο, όσο ετοιμόλογος και αν φαίνομαι. Ήταν να είμαι στο Κάτω Παρτάλι που είχε σκίσει σαν σειρά και δεν τα κατάφερα, όπως και στη Μουρμούρα για το ζευγάρι του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου».

Αναφερόμενος στο πιο αστείο περιστατικό στο πλατό, ανέφερε: «Η τούμπα που είχα φάει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν από τα πιο αστεία που έχουν συμβεί. Μου είχε πει ο Νίκος “ευτυχώς που έπεσες εσύ γιατί είχε πρόβλημα η καρέκλα και αμέσως μετά θα ερχόταν ο Κώστας Βουτσάς”. Τον γλίτωσα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: