Λευτέρης Ελευθερίου: Επικό γέλιο με το ζεϊμπέκικό του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς - Ξεκαρδίστηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ

Έσπαγαν ποτήρια και έπινε κρασί από το πάτωμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λευτέρης Ελευθερίου: Επικό γέλιο με το ζεϊμπέκικό του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς - Ξεκαρδίστηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ

Ανάμεσα στα προγράμματα, που προβλήθηκαν το βράδυ της αλλαγής του χρόνου ένα από αυτά ήταν και η μουσική εκπομπή, που είχε προετοιμάσει ο ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο με τον Δημήτρη Μπάση να ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες του.

Καλεσμένοι στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ήταν πρόσωπα, που εργάζονται στο κανάλι, όπως και η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της, η Κατερίνα Καραβάτου και άλλοι. Τα αίματα ''άναψαν'' πολύ γρήγορα στο πλατό με τον Λευτερή Ελευθερίου να χορεύει ένα επικό ζεϊμπέκικο.

Οι απίθανες χορευτικές φιγούρες του Λευτέρη Ελευθερίου

Ο ηθοποιός τράβηξε όλα τα βλέμματα με τις χορευτικές κινήσεις του, καθώς το ζεϊμπέκικό του ήταν όντως εντυπωσιακό, ωστόσο παράλληλα έβαζε και κάποια πιο χιουμοριστικά στοιχεία, που έφεραν γέλιο στους καλεσμένους στο πλατό (δείτε την πολύ κακή συνεργασία του).

Η επική στιγμή που έκανε τον οπερατέρ

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 ο Λευτέρης Ελευθερίου είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον».Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη. Μάλιστα, πριν από καιρό είχε μιλήσει και για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί ιδιαίτερα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως ξεκίνησε ως οπερατέρ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη καθώς είπε στον αέρα της εκπομπής: «Δεν ήμουν από καλλιτεχνική οικογένεια και είχα έναν φόβο. Έτσι πήγα σε μια πολύ καλή σχολή εικονοληψίας» είπε και παραδέχτηκε ότι και ο ξάδελφός του, Δημήτρης Ήμελλος για τη Νομική ξεκίνησε πριν γίνει ηθοποιός. Από την άλλη, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να τον πάει στην κάμερα της εκπομπής, όπου τον έβαλε να θυμηθεί τι έκανε ως οπερατέρ.