Νίκος Ευαγγελάτος: «Σε λίγο θα δείξει και την τουαλέτα, μείνετε συντονισμένοι» - Χαμός στο twitter με την εισβολή του στο παλάτι του Βασιλιά Καρόλου

«Σε λίγο θα τον δούμε να κάθεται και στο σαλόνι μας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Ευαγγελάτος: «Σε λίγο θα δείξει και την τουαλέτα, μείνετε συντονισμένοι» - Χαμός στο twitter με την εισβολή του στο παλάτι του Βασιλιά Καρόλου

Ο Νίκος Ευαγγελάτοςμέσα από την εκπομπή του Live News, όταν παρουσιάζει κάποιο θέμα της επικαιρότητας, γίνεται αρκετά παραστατικός, με τους συνεργάτες του να δημιουργούν 3D σκηνικά πίσω του από το μέρος για το οποίο συζητά κάθε φορά. Συνήθως, μάλιστα, γίνεται και viral στο twitter για αυτό τον λόγο.

Το ίδιο συνέβη και το απόγευμα της Τετάρτης 7/2, λοιπόν, όταν ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στη Βρετανία σχετικά με την υγεία του Βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο. Θέλησε να παρουσιάσει το "παλάτι" που θα παραμείνει εκείνος στο Σάντριγχαμ μέχρι να ολοκληρώσει τον κύκλο των θεραπειών του, δείχνοντας τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του κτήματος.

Δείτε επίσης: Εξελίξεις με την υγεία του Βασιλιά Καρόλου: Η κατάστασή του μετά τις πρώτες χημειοθεραπείες

Οι αντιδράσεις στο twitter για την "εισβολή" του Νίκου Ευαγγελάτου στο σπίτι του Βασιλιά Καρόλου

Η εικόνα του μέσα στο σπίτι, έτσι, προκάλεσε πολύ γέλιο στους τηλεθεατές, οι οποίοι γέμισαν την πλατφόρμα με χιουμοριστικά σχόλια και memes για ακόμη μία φορά!

Δείτε επίσης: «Ε, και σε δει η Μόνικα να πατάς το χαλί κακομοίρη μου» - Χαλασμός στο Twitter με την εισβολή του Νίκου Ευαγγελάτου στο σπίτι της σειράς "Φιλαράκια"