Ελένη Φουρέιρα: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της - Η φαντασμαγορική διώροφη τούρτα που διάλεξε με τον Μποτία

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή (7/2) ημέρα για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς γιορτάζουν στο σπίτι τους τα πρώτα γενέθλια του λατρεμένου τους γιου. Το απόγευμα της Τετάρτης, συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν στην εντυπωσιακή τους μονοκατοικία (δείτε εδώ φωτογραφίες) λίγοι συγγενείς και φίλοι, για να σβήσουν την τούρτα του μπέμπη, να παίξουν μαζί του και να του δώσουν τα δώρα του.

Κανείς από τους δύο γονείς δεν δημοσιεύει φωτογραφίες του στα social media, με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις από την τραγουδίστρια, γι' αυτό και δεν υπάρχει κάποιο στιγμιότυπο από το party στο προφίλ τους, ωστόσο ο καλός φίλος και συνεργάτης της πρώτης, Πέτρος Τσαπαρδώνης δημοσίευσε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της τούρτας.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Το όνομα που θα δώσουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία στο αγοράκι τους

Η εντυπωσιακή τούρτα που επέλεξαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Επέλεξαν ως θέμα τα ζωάκια της φύσης και έτσι πάνω στο διώροφο γλυκό υπάρχουν πάνω ένα παπάκι, ένας ελέφαντας και μία μαϊμού, ενώ φαίνεται από τα χρώματα που έχει πάνω, πως ο υπόλοιπος στολισμός θα κινείται σε πράσινες αποχρώσεις.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία τούρτα γιου

Η έκπληξη της τραγουδίστριας στα γενέθλια του ποδοσφαιριστή

Στις 27/1 ο Αλμπέρτο Μποτία έγινε 35 ετών και ήταν μία εντελώς διαφορετική περίσταση απ' όλες τις άλλες χρονιές, με όλα να παραπέμπουν σήμερα στη νέα φάση της ζωής τους. Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την πολύχρωμη τούρτα, σαν πίνακα ζωγραφικής πάνω στην οποία γράφει στα ισπανικά: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου». Στην ανάρτησή της πρόσθεσε επίσης το ευχάριστο μήνυμα «Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά», στην ίδια γλώσσα.

Το έτος που έφυγε ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το καλύτερο της ζωής της και αυτό οφείλεται στην εγκυμοσύνη της και στην απόκτηση του πρώτου της παιδιού. Η Ελένη Φουρέιρα είχε αποχαιρετήσει το 2023 λέγοντας: «Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Κάνω αυτό το story, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο, όχι να κάνω post και βίντεο με το 2023».

Και συμπλήρωνε: «Aν ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, που για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου γιατί ήρθε ο γιος μου. Πραγματικά δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!». Δείτε την τούρτα που έκανε έκπληξη στον αγαπημένο της.

undefined