Αντώνης Κανάκης: Ξαφνική πρεμιέρα με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1! Η ανακοίνωση: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που...»

«Το αποφασίσαμε μόλις σήμερα. Δεν είχαμε σκοπό να το βγάλουμε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: Ξαφνική πρεμιέρα με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1! Η ανακοίνωση: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που...»

Ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Τετάρτης 7/2, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, προχώρησε σε μία αναπάντεχη ανακοίνωση. Εδώ και καιρό, ο ίδιος βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σταθμό, ώστε να δημιουργήσει ένα νέο τηλεοπτικό project μετά το τέλος του Βινυλίου και παρόλο που όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξήγησε πως αύριο, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου θα γίνει η πρεμιέρα και η απόφαση γι' αυτό πάρθηκε μόλις σήμερα! Θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, για το οποίο ο ίδιος και η ομάδα του ανυπομονούν.

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: Θρήνος στο Ράδιο Αρβύλα - «Πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή η αδερφή του...»

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Αντώνη Κανάκη

«Ετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό αλλά - είτε το πιστεύετε, είτε όχι - το αποφασίσαμε μόλις σήμερα. Δεν είχαμε σκοπό να το βγάλουμε. Αποφασίσαμε ότι αύριο θα βγουν στον αέρα οι Boomers. Τι είναι οι Boomers; Οι Boomers είμαστε εμείς πάλι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που μία εκπομπή πρέπει να βγαίνει τόσο στα καλά καθούμενα στον αέρα, χωρίς να προηγηθεί τίποτα. Αύριο στις 20:00 θα είναι στον αέρα οι Boomers», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Οι Boomers είναι μία καινούργια εκπομπή που, όμως, δεν είναι μία καινούργια εκπομπή. Θα είναι κατά κάποιον τρόπο ένα παρακλάδι του Ράδιο Αρβύλα. Γιατί θα υπάρχουν οι Boomers; Κατ' αρχήν, γιατί ένα αεράκι ανανέωσης ποτέ δεν έκανε κακό. Δεύτερον, γιατί έχουμε ετοιμάσει ένα καταπληκτικό σκηνικό και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε αύριο! Είναι απίστευτο το πλατό. Τουλάχιστον εμάς μας αρέσει πολύ. Και τρίτον, γιατί θέλουμε εκτός από όλα αυτά τα σατιρικά πράγματα που κάνουμε στο Ράδιο Αρβύλα να σας δείξουμε και κάποια ακόμα πράγματα».