Κατερίνα Στικούδη: «Ίσως είναι το τελευταίο μου post με την κοιλίτσα αυτή...» - Το βίντεο λίγες στιγμές πριν τη γέννα

Από ώρα σε ώρα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Στικούδη περιμένει από ώρα σε ώρα να γεννηθεί το δεύτερο παιδάκι της. Όπως έχει εξηγήσει σε συνέντευξή της, έχει ήδη ετοιμάσει την βαλίτσα του μαιευτηρίου με τα απαραίτητα ρούχα και αντικείμενα για εκείνη και το μωρό της, επομένως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι υπομονή μέχρι ο γιος της να αποφασίσει πως έφτασε η στιγμή να βρεθεί στην αγκαλιά της.

Περνάει, λοιπόν, τον χρόνο της παίζοντας με το πρώτο της παιδί, τον Βύρωνα, συνεχίζοντας να εκτελεί τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και... τραγουδώντας. Την Τετάρτη 7/2, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου ερμηνεύει το "Livin’ On A Prayer" του Bon Jovi, επισημαίνοντας πως ίσως είναι και η τελευταία φορά που οι ακόλουθοί της την βλέπουν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δείτε επίσης: «Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο...» - Το ξέσπασμα της για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη λίγο πριν γεννήσει

«Ίσως είναι το τελευταίο μου ποστ με την κοιλίτσα αυτή...
Ένα αγαπημένο τραγούδι , το αφιερώνω σε όλους με πολύ αγάπη !!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και χιλιάδες σχόλια με ευχές για τη γέννα της και το δεύτερο μωράκι της ακολούθησαν.

Πόσα κιλά έχει πάρει

Η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια, πριν από λίγες ημέρες, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime.

Πότε με το καλό γεννάς;

Όποτε αποφασίσει ο Νίκος να βγει (γέλια)! Είμαι στον ένατο μήνα και ο γυναικολόγος μου Γιάννης Φρουδαράκης πιστεύει ότι σε τρεις εβδομάδες θα έχω το μωράκι στην αγκαλιά μου.

Πόσα κιλά έχεις πάρει σε αυτή την εγκυμοσύνη;

Στο πρώτο μου παιδί, τον Βύρωνα, είχα πάρει δεκαεπτά κιλά και τώρα έχω πάρει δεκαπέντε, αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι γερά τα παιδάκια μου!

Ο Βύρωνας είναι δύο ετών και τριών μηνών. Έχει καταλάβει ότι θα έχει αδελφάκι;

Είναι κάτι που το συζητάμε καθημερινά. Χαϊδεύει την κοιλίτσα μου και τη φιλάει και περιμένει πώς και πώς να έρθει ο Νίκος…

Κατερίνα Στικούδη - Εγκυμοσύνη