Άντζελα Δημητρίου: Έτρεξε άρον άρον μακριά από τις κάμερες - Η πρώτη αντίδραση μετά το βέτο που άσκησε στο νυχτερινό κέντρο

Η απάντηση του Δήμου Αναστασιάδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Έτρεξε άρον άρον μακριά από τις κάμερες - Η πρώτη αντίδραση μετά το βέτο που άσκησε στο νυχτερινό κέντρο

Πρεμιέρα στο Barbarella μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη έκανε το βράδυ της Τετάρτης 7/2 η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια λοιπόν, είχε "πέσιμο" από τους δημοσιογράφους των εκπομπών λίγο πριν μπει μέσα στο μαγαζί, όπου την ρώτησαν για το βέτο που άσκησε στους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, ώστε να μην αφήσουν να μπει μέσα τον γαμπρό της Φώτη Λώση και τον κουμπάρο του.

Η Άντζελα όπως άλλωστε κάνει πλέον συνέχεια μετά την συνέντευξη που έδωσε και τα αποκάλυψε όλα, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά και αποχώρησε γρήγορα μακριά από τις κάμερες.

Η αντίδραση της Άντζελας Δημητρίου στις κάμερες

«Ευχαριστώ! Γειά σας!», είπε χαρακτηριστικά την ώρα που οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τι συμβαίνει και αν ισχύουν τα όσα λέγονται.

Σχετικά με το βέτο, ρωτήθηκα και ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος συνεργάζεται μαζί της, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά.

«Η Άντζελα είναι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, επαγγελματίας και συνεργάτιδα. Δεν γνωρίζω για το αν η Άντζελα έχει ασκήσει βέτο σε γαμπρό και κόρη της να μην μπουν στο μαγαζί. Και δεν θα σχολιάσω», είπε στον δημοσιογράφο του Happy Day στον ALPHA.

Την απάντηση του ωστόσο στην Άντζελα Δημητρίου, έχει δώσει ο κουμπάρος του Φώτη Λώση σχετικά με το βέτο, λέγοντας: «Τηλεφώνημα στην Άντζελα πριν δώσω την πρώτη μου συνέντευξη και δεν το σήκωσε. Έστειλα και την επόμενη ημέρα να βρεθούμε δεν μου απάντησε ποτέ. Την πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε στα μούτρα»

.

Η κατάσταση Κιουρτσάκη - Λώση μετά τα όσα έχουν συμβεί

Ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, Γρηγόρης Εκμαλιάν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου στο OPEN πριν από λίγες ημέρες, για τον καβγά τους και την κόντρα του με την Άντζελα Δημητρίου.

«Την Άντζελα τη λατρεύω, την αγαπάω. Δεθήκαμε με μια φιλική, αδελφική θέση. Την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε, μπορεί να κοιμόταν ή να μην το άκουσε. Είπε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν είτε είναι αλήθεια ή ψέματα.. Κατά τη γνώμη μου δεν στέκουν. Ο γαμπρός της μπορεί να έκανε ορισμένα λάθη, όπως κάθε άνθρωπος. Εκείνη την στιγμή έπρεπε να του τραβήξει το αυτί και αν δε σε ακούει τον "σχολάς". Δεν μπορεί να έγιναν όλα στην Αμερική. Ο Φώτης έτρεχε για την Άντζελα, προσπαθούσε. Έμαθα ότι τη δουλειά στην Αμερική, την έκλεισε ο γαμπρός της», ανέφερε αρχικά ο κουμπάρος τους.

«Δεν μπορείς να λες ότι πήγαν μαζί σου διακοπές, η κόρη της την βάφει, ο γαμπρός της ήταν αυτός που της έκλεισε την δουλειά, άρα είναι στο γκρουπ. Της έχουν βάλει λόγια αυτό που λέω είναι πραγματικότητα. Πριν από 6 χρόνια είχε ξαναδημιουργηθεί παρεξήγηση. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήταν Χριστούγεννα», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Χαμογελάει ξανά η Άντζελα Δημητρίου μετά τις δύσκολες ώρες με την κόρη και τον γαμπρό της

«Η Άντζελα Δημητρίου είχε βρεθεί σε οικονομικό πρόβλημα και τα παιδιά - από ότι νομίζω έτσι; - είπαν ότι θα μαζεύουν τα χρήματα και θα ξεπληρώσουμε τα χρέη που μπορεί να υπάρχουν. Η Άντζελα ψώνιζε κλπ γιατί εκείνη ήταν η πηγή χρημάτων αλλά ότι χρήματα ερχόντουσαν πήγαιναν στις υποχρεώσεις που έπρεπε να πάνε.

Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη, άσχημη πολύ. Είχαν το θέμα της επιβίωσης λυμένο γιατί πρόσφερε η Άντζελα με την δουλειά της, τακτοποιόντουσαν οι λογαριασμοί και περιμέναν κάποια στιγμή να τακτοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες και μετά να πάρουν κάποια χρήματα να έχουν όπως ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, να απομακρυνθούν, να δουλέψουν εκτός Ελλάδος, γιατί ο γαμπρός της δεν είναι τεμπέλης».

Τρεις μέρες πριν γίνει το περιστατικό με το νερό γιατί ήταν όλοι μαζί και ο Φώτης κουβαλούσε τα πράγματα της Άντζελας. Τότε δεν ήταν κακός; Ήταν καλός; Τι πήγε διακοπές να κουβαλάει βαλίτσες; Ένα έχω να της πω.. αγκάλιασε το παιδί και το εγγόνι σου», αποκάλυψε για πρώτη φορά για την Όλγα Κιουρτσάκη και τον Φώτη Λώση.

Δείτε επίσης: «Σε παρακαλώ βρες μας μία πτήση άμεσα, γιατί δεν πάει άλλο» - Συνεργάτης της Δημητρίου "σπάει" τη σιωπή του για όσα συνέβησαν στην Αμερική με την Κιουρτσάκη