Αθηνά Αφαλίδου: «Είχε κάποιους πόνους στη μέση! Διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο» - Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο σύζυγός της

«Είναι ένας καρκίνος στο αίμα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αθηνά Αφαλίδου: «Είχε κάποιους πόνους στη μέση! Διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο» - Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο σύζυγός της

Την Τετάρτη 7/2 η Αθηνά Αφαλίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night show με τη γνωστή ηθοποιό - Tik Toker να μιλάει για τη ζωή της προτού γίνει γνωστή, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τη στιγμή που ο σύζυγός της διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μέσα από τις δηλώσεις της η Αθηνά Αφαλίδου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύζυγός της, με τη σχέση τους να κρατάει πάνω από δέκα χρόνια. Το δέσιμο τους είναι μεγάλο και μάλιστα αυτό δοκιμάστηκε ακόμα περισσότερο όταν ο σύζυγός της διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin μετά τον γάμο τους.

Δείτε επίσης: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση της αδελφής της Ραφαέλας Πιτσικάλη: «Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν...»

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Αφαλίδου για τη διάγνωση του συζύγου της με καρκίνο

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το 2012. Παντρευτήκαμε το 2016. Με τον καιρό δεθήκαμε παραπάνω, γιατί έχουμε ζήσει και πάρα πολλά, έχουμε δώσει δυνατές μάχες! Θέλω να πω στον κόσμο ότι το χιούμορ είναι το όπλο των πραγματικά πονεμένων και υπερήφανων ανθρώπων.

Το 2017 ο σύζυγός μου είχε κάποιους πόνους στη μέση. Στην αρχή ήταν ενοχλητικοί, μέχρι να κάνουμε μία σειρά εξετάσεων έγιναν αφόρητοι. Νοσηλεύτηκε και διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένας καρκίνος στο αίμα, είναι μία πολύ δύσκολη μάχη που έχεις να δώσεις. Είναι μία χρόνια ασθένεια. Εμείς είμαστε φωτεινό παράδειγμα, είναι μια μεγάλη ανηφόρα, ξεκινάς με χημειοθεραπείες και είχαμε υποτροπές αρκετές, δεν το βάλαμε κάτω όμως και συνεχίσαμε. Πάμε πολύ καλά και σταθερά. Κάνουμε τις εξετάσεις μας κάθε 3μηνο και είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο. Δεν πρέπει να σταματάμε τη ζωή μας», είπε η Αθηνά Αφαλίδου.

Η ζωή της πριν την ηθοποιία

«Μεγάλωσε στην Αθήνα, στον Ταύρο. Ως ηθοποιός, δούλευα και σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Εγώ δούλευα στην εξυπηρέτηση πελατών παράλληλα με την ηθοποιία πάντα», είπε η Αθηνά Αφαλίδου.