Κωνσταντίνος Βασάλος: «Την κάνει καλά τη δουλειά του! Είναι εκνευριστικός αλλά...» - Ο λόγος που παραδέχτηκε δημόσια τον Γιώργο Λιάγκα

«Κάποιες φορές αυτά που λέει είναι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε ένα live στο λογαριασμό που διατηρεί στο Tik Tok με τον γυμναστή να απαντάει μεταξύ πολλών ερωτήσεων που του έγιναν και θεμάτων που θίχτηκαν και για το όνομα του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Βασάλος έχοντας τα τελευταία χρόνια μια τηλεοπτική παρουσία μπορεί να αντιληφθεί πολύ καλύτερο τον κλάδο της τηλεόρασης και έτσι δε δίστασε να σχολιάσει τις συμπεριφορές του Λιάγκα και όσα αναφέρει στον αέρα του Πρωινού.

Με τη μικρή εμπειρία που έχει λοιπόν ο Βασάλος από τα μέσα από το πάνελ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, παραδέχτηκε πως ο Γιώργος Λιάγκας όσο εκνευριστικός και να είναι κάνει καλά τη δουλειά του.

Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού: «Κόφτε το πλάνο! Βγάλτε το σας παρακαλώ πάρα πολύ! Δεν το θέλω άλλο»

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Είναι εκνευριστικός αλλά κάποιες φορές αυτά που λέει είναι μεγάλες αλήθειες και δεν τις λέει κανένας άλλος! Οι περισσότεροι φοβούνται να μιλήσουν. Την κάνει καλά τη δουλειά του και αυτό που σκέφτεται ο τηλεθεατής, τον ρωτάει εκείνη την ώρα. Βγαίνει εκτός επαγγέλματος», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Γιώργος Λιάγκας

«Μη με εκθέτετε έτσι, σεβαστείτε με!» - Έξαλλος ο Λιάγκας στο Πρωινό

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Ο παρουσιαστής, ξέπασε το πρωί της Δευτέρας 29/1, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.

«Η εκκλησία βλέπει στο μέλλον. Δεν θα μας κλείσετε το στόμα, με τίποτα γιατί έχουμε χρέος έναντι του λαού, έναντι της ιστορίας, έναντι του Θεού και έναντι της ταυτότητάς μας ως εκκλησία να λέμε αυτό που πιστεύουμε. Η πολιτεία λέει αυτό που υπάρχει Η πολιτεία θέλει να το νομιμοποιήσει και νομίζει ότι θα το θεραπεύσει; Όχι γιατί έχει λάθος φιλοσοφία...» είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

«Είναι κολλητική ασθένεια και θα πάθουμε όλοι ομοφυλοφιλοφιλίτιδα; Κολλάει η ομοφυλοφιλία; Θα αυξηθούν οι ομοφυλόφιλοι; Τι είναι; Κουνούπια;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καραγιάννης προσπάθησε να τον δικαιολογήσει.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να ολοκληρωθεί η σύνδεση και αυτό δεν έγινε, ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος. «Δεν έχω άλλο χρόνο, δεν έχω άλλο χρόνο παρακαλώ πολύ! Δεν έχω άλλο χρόνο, θα με πάρουν. Κλείστε το παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε με! Σεβαστείτε με! Κύριε Βούρθη όταν σας λέω κάτι κάντε το παρακαλώ πολύ, μη με εκθέτετε έτσι! Θα μας πάρουν στον αέρα, σεβαστείτε με».