Κάτια Ταραμπάνκο: «Η ερωτική επαφή δεν είναι υπερεκτιμημένη, αν δεν τα πας καλά ερωτικά με έναν σύντροφο, χωρίζεις»

Τα ρατσιστικά σχόλια και τα περίεργα μηνύματα με... πόδια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: «Η ερωτική επαφή δεν είναι υπερεκτιμημένη, αν δεν τα πας καλά ερωτικά με έναν σύντροφο, χωρίζεις»

Με αφορμή την παράσταση «Ή με εμένα ή με καμία», στην οποία ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει, η Κάτια Ταραμπάνκο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, για τον ρόλο που παίζει η ερωτική επαφή σε μία σχέση, καθώς και στα... περίεργα μηνύματα που της στέλνουν στα social media.

«Με μεγάλη μου χαρά θα παρουσίαζα μια εκπομπή μόδας ή μια ταξιδιωτική εκπομπή, το είχα κάνει στο παρελθόν και θα ήθελα να ξανακάνω ένα κόνσεπτ που να μου ταιριάζει. Είναι μία όμορφη σκέψη να κάνω οικογένεια, θα ήθελα να αποκτήσω τρία παιδιά, αλλά εύχομαι πάνω απ' όλα να βρω τον κατάλληλο σύντροφο για να το κάνω. Φαντάζομαι την ώρα της τελετής να φοράω ένα φόρεμα που θα μου έχει ράψει η μαμά, το οποίο θα έχει την απλότητά του και λίγο υπερβολή. Αλλά στο πάρτι μετά θα είμαι πολύ απλή, ξυπόλυτη, γιατί το φαντάζομαι το καλοκαίρι στην αμμουδιά», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε επίσης: «Ένα μεγάλο κρεβάτι όλη η Αθήνα» - Η αμήχανη αντίδραση της Κάτιας Ταραμπάνκο για τη νέα σχέση του πρώην της Θοδωρή Κωνσταντόπουλου

Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει για έρωτα και φλερτ

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Αυτοί που δηλώνουν ότι το σ3ξ είναι υπερεκτιμημένο, κάνουν σ3ξ; Γενικά η ερωτική επαφή και αυτό που υπάρχει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, ξεκινώντας από το φλερτ, έχει τη βαρύτητά του και τη βάση του. Αν δεν τα πας καλά ερωτικά με έναν σύντροφο, μένεις μαζί του; Μετά από λίγο χωρίζεις. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένο».

Η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε στη συνέχεια: «Με φλερτάρουν συχνά στα social media, υπάρχουν και περίεργα γούστα εκεί έξω, κάτι με τακούνια, με πόδια, είναι λίγο ίου... Όταν είμαι χαρούμενη, αισθάνομαι όμορφη, μία ωραία κοπέλα. Αλλά επειδή δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή, σε περιόδους που είμαι πεσμένη ψυχολογικά, με θεωρώ αντιαισθητική».

Κλείνοντας, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε: «Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου και σε παιδική ηλικία, και σε μεγαλύτερη. Πάντα υπάρχει αυτό, αλλά δεν με επηρεάζει καθόλου. Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ανθρώπους που σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο μακριά από εμένα, κακό θα έλεγα».