Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μου στέλνουν από τα ΚΨΜ! Μου ήρθε από τη Σαμοθράκη τώρα ένα...» - Επικά σχόλιο στο Mega Kαλημέρα για τα φλερτ της δημοσιογράφου

«Τα σέβη μας στα ΚΨΜ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μου στέλνουν από τα ΚΨΜ! Μου ήρθε από τη Σαμοθράκη τώρα ένα...» - Επικά σχόλιο στο Mega Kαλημέρα για τα φλερτ της δημοσιογράφου

Την Πέμπτη 8/2 η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα με το μοντέλο να μιλάει για την επιθυμία της να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει τρία παιδιά. Στη συνέχεια μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται και στο πόσο σημαντικό θεωρεί το σεξ σε μία σχέση (δείτε εδώ).

Μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις της Ταραμπάνκο το λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη και αναφέρθηκε σε δικές της προσωπικές εμπειρίες. Έτσι λοιπόν η δημοσιογράφος δε δίστασε να αποκαλύψει από που της στέλνουν μηνύματα στα social media.

Ο λόγος για τα ΚΨΜ που φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media. Μόλις έγινε η συγκεκριμένη αποκάλυψη - όπως ήταν αναμενόμενο - τα σχόλια των συνεργατών της από το πάνελ ήταν επικά.

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για τα μηνύματα που δέχεται

«Εμένα μου στέλνουν από τα ΚΨΜ πάντως και μου κάνει φοβερή εντύπωση, γιατί είμαι μαμά ΚΨΜ, είμαι μάνα ΚΨΜ πια, δεν είμαι στόχος ΚΨΜ. Να το πω και αυτό τώρα μέσα στην αντάρα μου. Μου ήρθε από τη Σαμοθράκη τώρα ένα και έκανα τον σταυρό μου», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Τα σέβη μας στα ΚΨΜ όλης της χώρας», απάντησε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη.

Αφροδίτη Γραμμέλη - ΚΨΜ

Το ξεκαθάρισμα για το αν θα παντρευτεί ξανά

«Τα ίδια ζούμε με την κυρία Μαρίνα Πατούλη στο σπίτι. Επειδή και εγώ ζω με τον γιο μου, που είναι στην εφηβεία οπότε μπορούμε να συζητήσουμε πιο ανοιχτά για σχέσεις, μετά από κάποια χρόνια, νιώθω και μερικές φορές μου το έχει εμμέσως εξομολογηθεί, ότι δεν θα ήθελε να ξαναπαντρευτώ και είναι και αρνητικός στο να συζητάμε αν έχω κάποια σχέση ή να εμφανίζεται.

Προφανώς επειδή δεν το ήθελα εγώ, έκανα το παιδί μου να το νιώθει. Δηλαδή εγώ δεν θεωρώ ότι ξύπνησε μια μέρα το παιδί μου και το είπε αυτό θεωρώ, ότι εγώ από μόνη μου ένιωθα ενοχές απέναντι στο παιδί μου, το παιδί το αντιλήφθηκε αυτό, ότι και η ίδια έχει κρατήματα», είχε πει πριν από μήνες η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Mega Καλημέρα.