J2US: «Kλείδωσαν» τα πρώτα ζευγάρια – Η επιστροφή της Άντζελας δίπλα σε ονόματα από τον Σασμό και το Survivor

Το όνομα-έκπληξη στο πλευρό της Λαίδης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: «Kλείδωσαν» τα πρώτα ζευγάρια – Η επιστροφή της Άντζελας δίπλα σε ονόματα από τον Σασμό και το Survivor

Αντίστροφα ο χρόνος μετράει για την πρεμιέρα του J2US, για 6η σεζόν στον Alpha, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20.00. Ο Νίκος Κοκλώνης και οι τέσσερις κριτές, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή ήδη παίρνουν θέσεις και απέναντί τους οι διαγωνιζόμενοι αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον με τα ονόματα να δίνουν και παίρνουν.

Ήδη φαίνεται να «κλειδώνουν» τα πρώτα ζευγάρια, με έντονο άρωμα Survivor, με τη συμμετοχή του Στάθη Σχίζα, της Ελευθερίας Ελευθερίου, της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου, προσθήκες από τον Σασμό με την Αλίνα Κοτσοβούλου και τον Γιώργο Αμούτζα, αλλά και την επιστροφή της Άντζελας Δημητρίου στο show.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πρόσωπο που θέλει διακαώς ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τα ονόματα που «κλείδωσαν» στο J2US

Πολλά ονόματα πηγαινοέρχονται στα γραφεία της παραγωγής, μεταξύ αυτών η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής. Παραμένει άγνωστο ωστόσο ποιοι θα πουν το τελικό «ναι». Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, στενό μαρκάρισμα γίνεται στην Ελένη Τσολάκη, όπως και στην Μαριάντα Πιερίδη.

Παρότι έκαναν συζητήσεις, η Τζώρτζια Σιακαβάρα και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν θα είναι στο J2US, σε αντίθεση με την Μαλού, την Σοφία Κουρτίδου, την Στέλλα Κονιτοπούλου και την Δώρα Παντέλη, που μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν «κλειδώσει». Παράλληλα ήδη έχουν διαμορφωθεί και τα πρώτα ζευγάρια, που θα είναι: ο Χρίστος Αντωνιάδης με την Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη, ο Πέτρος Ίμβριος με την Αλίνα Κοτσοβούλου, ο Δημήτρης Κόκοτας με την Τραϊάνα Ανανία, ο Στάθης Σχίζας με την Μαλού, η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου θα είναι ο ρεπόρτερ Στέλιος Δρουμαλιάς.

Δείτε το βίντεο: