Σοκάρει η Μικαέλα Φωτιάδη με την περιγραφή της για τον ξυλοδαρμό: «Δεν κατάλαβα τι συνέβη, τα είδα λίγο μαύρα...»

«Ήταν πολύ επιθετικός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για την επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο, πριν απο λίγες ημέρες, ο οποίος την χτύπησε άσχημα στο κεφάλι, μίλησε η Μικαέλα Φωτιάδη, το πρωί της Πέμπτης 8/2, στην εκπομπή Super Κατερίνα. Το γνωστό μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μικαέλα Φωτιάδη, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/2 στην πλατεία Κολωνακίου, όπως αποκάλυψε μέσα από κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για το θέμα αυτό μίλησε και στην εφημερίδα «On Time» και στη Σάσα Σταμάτη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάστασή της σήμερα. «Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω οικογένεια και έχουν όλοι σαλτάρει. Εκείνη την ώρα, έγραψα ένα όνομα σε story πάνω στα νεύρα μου, ένα όνομα γιατί είχα τρελαθεί....» (δείτε εδώ όλα όσα έιπε).

Η σοκαριστική περιγραφή της Μικαέλας Φωτιάδη για την επίθεση που δέχτηκε

«Καλά δεν είμαι, πονάει πολύ το κεφάλι μου. Κάποιος με χτύπησε και δεν κατάλαβα καν τι συνέβη. Γίνανε όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου . Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ. Χτύπησα πολύ. Ήταν ένα άτομο. Κάποιος μου επιτέθηκε. Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα λίγο μαύρα. Συνήλθα μετά και έφυγα. Όχι, δεν φοβήθηκα για αυτό και αντέδρασα. Και μετά απλά σκέφτηκα ότι κάτσε, δεν ξέρεις ποιος είναι, ένας άγνωστος άνθρωπος, άστο μην έχει… Ήταν πολύ επιθετικός. Δεν έχω ιδέα ποιος ήταν.

Δεν έχω βγει από το σπίτι. Πρέπει να πάω κάποια στιγμή και στο νοσοκομείο γιατί είναι κάτι επικίνδυνο το κεφάλι. Δεν θέλω να ανησυχώ τους δικούς μου και να βγαίνουν προς τα έξω διάφορα. Είμαι εντάξει, πονάει το κεφάλι μου, είναι λογικό, χτύπησα… Προς το παρόν απλά θέλω να κοιμάμαι και να συνέλθω» ανέφερε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη

Για τον ξυλοδαρμό της φίλης της μίλησε και η Μέγκι Ντρίο, χθες, 7/2, στην ίδια εκπομπή. «Συνεχίζω να είμαι φίλη με τη Μικαέλα και τυχαίνει να είμαι δίπλα της σε κάποιες στιγμές. Τα είδα κι εγώ αυτά και έχω στενοχωρηθεί αρκετά. Της έστειλα ένα μήνυμα να ρωτήσω πως είναι και μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και θα τα πούμε όταν επιστρέψει. Γνωρίζω ότι τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της. Έχει πει και η ίδια ότι έχει χωρίσει. Είναι λεπτό το ζήτημα. Γνωρίζω ότι περνάει δύσκολα τελευταία και από τον χωρισμό της και από άλλα συμβάντα. Έχουν πρόβλημα στη συνεννόηση. Από ό,τι ξέρω η Μικαέλα τελευταία έχει νοικιάσει σπίτι και μένει μόνη της και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της. Ήξερα ότι πήγαινε και καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά το μελαχρινό μοντέλο.