Άγγελος Μπράτης: «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες»

Με αποκαλυπτική διάθεση ο σχεδιαστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άγγελος Μπράτης: «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες»

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν, και συγκεκριμένα στην στήλη «Ψυχολογίες» του δημοσιογράφου. Ο σχεδιαστής, και πρώην κριτής του GNTM, ήταν απόλυτα ειλικρινής για τις σχέσεις του και τις προτιμήσεις του σε έναν σύντροφο, δηλώνει ελεύθερος αυτήν την περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στην «θητεία» του στον χώρο της τηλεόρασης.

«Είμαι απόμακρος όταν δουλεύω, δεν θέλω να είμαι με κάποιον, ούτε να κινείται μες στον προσωπικό μου χώρο. Συνήθως φαίνεται στη συμπεριφορά μου. Με ενοχλεί όταν δεν σέβονται τους άλλους μπροστά μου, αυτό μπορεί να με βγάλει έξω απ' τα ρούχα μου», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης

Όσον αφορά τον έρωτα ξεκίνησε με ποιητική διάθεση: «Κάπου διάβασα ένα ωραίο που έλεγε ότι “Έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν μέσα στη νύχτα αντίθετα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, μία σου και μία μου, δεν είναι αγάπη. Έρχεται κατακούτελα, δεν σε ρωτάει, σε χτυπάει».

Δείτε επίσης: «Κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα! Οπότε...» - Τα "καρφιά" του Άγγελου Μπράτη για το GNTM

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για τον έρωτα και την απόρριψη

Ο Άγγελος Μπράτης συμπλήρωσε: «Συνήθως μετά από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία αυτό έκανα, ένα tour of love σε σπίτια φίλων μου στην Ευρώπη, που με αγαπάνε και τους αγαπάω πολύ, για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή. Μ' αρέσει πολύ το φλερτ, αλλά δυσκολεύομαι πολύ τα τελευταία χρόνια, με φλερτάρουν και το μαθαίνω μετά. Δεν δίνω σημασία γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση».

Όσο για το πώς προτιμάει τον σύντροφό του; «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες», ενώ στη συνέχεια μίλησε για την απιστία: «Νομίζω ότι όλοι έχουμε απιστήσει. Απιστία είναι πολλά πράγματα, ακόμα κι όταν παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα για να απαντάς σε μηνύματα στο Instagram. Γενικά δίνω τους κωδικούς μου για το κινητό, γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Όσον αφορά το πέρασμά του από την τηλεόραση, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε: «Το απόλαυσα πάρα πολύ, μου λείπει κιόλας. Στο GNTM πέρασα πάρα πολύ ωραία, δεν είδα κανέναν να υποφέρει, τους είδα όλους να πετυχαίνουν και το αποτέλεσμα να είναι καλό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία γλύκα. Θυμάμαι μία υπέροχη βραδιά που καταλήξαμε οι δυο μας κάτω από το σπίτι μου να τρώμε σουβλάκια στη 1 το βράδυ. Την Βίκυ Καγιά την ξέρω πολλά χρόνια, είναι μία γυναίκα πολύ δυναμική και όμορφη, έχει εξαιρετικό γούστο. Πάντοτε με υποστήριζε χωρίς να είμαστε φίλοι. Θα ήθελα πολύ να είμαι σε νέο κύκλο του GNTM. Μακάρι να γίνει, μακάρι να με θέλουν και να πάω».