Κατερίνα Καραβάτου: Ήταν φυλαγμένα από τη μαμά της μέχρι να φύγει από τη ζωή - Σπάνια φωτογραφία από τα βαφτιστικά παπούτσια της παρουσιάστριας

Συγκινημένη μόλις τα είδε μετά από τόσα χρόνια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την Τετάρτη 7/2 με την γνωστή παρουσιάστρια να δημοσιεύει μια σπάνια φωτογραφία, που συνδέεται άμεσα με τη μητέρα της.

Με νοσταλγία κοιτούσε η παρουσιάστρια τα βαφτιστικά παπουτσάκια της, τα οποία και είχε κρατήσει η μαμά της σαν φυλαχτό. Μετά τον θάνατό της φαίνεται πως εκείνα πέρασαν στα χέρια της ίδιας της Κατερίνας Καραβάτου.

Γενικότερα, η Κατερίνα Καραβάτου είναι ευσυγκίνητη, ωστόσο όταν κάτι σχετίζεται με την οικογένεια, τα παιδιά της και τη μητέρα της ιδίως αφού έφυγε από τη ζωή, τότε είναι σαν ρίχνει κάποιος αλάτι στην πληγή της.

Δείτε επίσης: «Στην Αέλια οι συμμαθητές της λένε διάφορα...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό

Η φωτογραφία από τα βαφτιστικά παπουτσάκια της Κατερίνας Καραβάτου

«Τα βαφτιστικά μου παπουτσάκια. Τα κρατούσε η μαμά μου τόσα (πάρα πολλά) χρόνια και τώρα στέκομαι αμήχανη μπροστά τους», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου - Βαφτιστικά

Η συγκίνηση για τον θάνατο της μητέρας της

«Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους.

Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική… και έτσι ήταν.

Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως.

Δεν ξεπερνιέται. Τώρα όταν θα φύγω από εδώ νομίζω ότι θα εδώ ένα μήνυμα και θα μου πει η μαμά μου είσαι κούκλα... δεν θα είναι. Αλλά με βλέπει εγώ αυτό πιστεύω. Δεν θέλω να συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγαπάνε και με βλέπουν», είχε πει πριν από έναν χρόνο η Κατερίνα Καραβάτου στο Πρωινό μας.