Ελένη Φιλίνη: «Έχω δώσει δανεικά σε “καλούς” φίλους, ποτέ δεν τα πήρα πίσω»

Η αποκάλυψη για τα εισοδήματα των πρώην της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Φιλίνη: «Έχω δώσει δανεικά σε “καλούς” φίλους, ποτέ δεν τα πήρα πίσω»

Με αφορμή τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό μαγαζί «Cumparsita», η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Μεταξύ άλλων μίλησε για τους άντρες που ήταν δίπλα της και το οικονομικό τους επίπεδο, για τους «φίλους» που της πήραν δανεικά... κι αγύριστα, καθώς και τον καταλυτικό ρόλο που έπαιζε η μητέρα της που «πάγωνε» κόσμο με το βλέμμα της.

«Για εμένα είναι ευλογία να μεγαλώνεις, θέλω να ζήσω άλλα τόσα χρόνια αν γίνεται. Δεν υπάρχει μυστικό νεότητας, αλλά εσωτερική ισορροπία, το DNA μας, και ο σεβασμός στη ζωή, που σημαίνει να μην κάνεις κραιπάλες. Προσωπικά δεν πίνω, ούτε καπνίζω, δεν έχω σχέση με άλλες ουσίες. Το φλερτ από τους άνδρες δεν σταματάει. Δεν νομίζω ότι αφορά κάποιον τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, ούτε εμένα με αφορά τι κάνουν οι άλλοι», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Δείτε επίσης: Ελένη Φιλίνη: Σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά - «Τώρα την ανακαλύψαμε την σεξουαλική παρενόχληση; Δουλευόμαστε;»

Ο ρόλος που έπαιξε η μητέρα της Ελένης Φιλίνη

Η Ελένη Φιλίνη συνέχισε αναφερόμενη σε μία παλιά της δήλωση ότι έπαιρνα τη μητέρα της σε δουλειές για να μην πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης: «Την έβλεπαν και σταματούσαν. Ειδικά η μαμά που είχα εγώ, είχε ένα μάτι... Έτσι και σε κοίταγε, σου κόβονταν τα γόνατα. Όταν μίλησα εγώ το 2000 για τις παρενοχλήσεις, δεν ασχολήθηκε κανείς, είναι σαν τη μόδα. Από τότε που γεννήθηκε ο κόσμος βλέπουμε αδικίες, πού είναι η ισότητα».

Για την προσωπική της ζωή, η Ελένη Φιλίνη ανέφερε: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, ποτέ δεν το κοίταζα αυτό. Εμένα με ενδιέφερε ο άνθρωπος, να μου αρέσει, να μου “κάνει”, δεν με ενδιέφερε το άλλο κομμάτι. Έχω δώσει δανεικά σε “καλούς” φίλους ποτέ δεν τα πήρα πίσω».

Κλείνοντας, η Ελένη Φιλίνη δήλωσε: «Ήμουν ένα ωραίο κορίτσι. Τη δεκαετία του '80 ήταν μείον να έχεις μία ωραία εμφάνιση. Έπρεπε να αποδείξεις 15 φορές παραπάνω ότι έχεις ταλέντο, δεν σου χρωστάει κανείς μία καλή κουβέντα».