Ελένη Φουρέιρα: Αγκαλιασμένοι σε ειδυλλιακό τοπίο με ηλιοβασίλεμα - Το τρυφερό βίντεο για τα πρώτα γενέθλια του γιου της

Η σπάνια ανάρτηση της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
foureira - Instagram
foureira - Instagram

Ημέρα χαράς και γιορτής είναι η σημερινή 8/2 για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο γιος τους κλείνει έναν χρόνο από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο (δείτε εδώ την απόφαση για το πάρτι του και την τούρτα).

Είναι γνωστό πως η τραγουδίστρια ήταν αποφασισμένη να γίνει μητέρα, επομένως η ύπαρξη του γιου της στη ζωή τη γεμίζει με φως και αγάπη! Έτσι λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα έκανε ένα τρυφερό post στο instagram για τα πρώτα του γενέθλια.

Όπως βλέπουμε, μαμά και γιος είναι αγκαλιασμένοι σε ειδυλλιακό τοπίο. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Φουρέιρα βρέθηκε σε μια πισίνα την ώρα που έδυε ο ήλιος με την ίδια να κάνει χάδια στον μικρό της, όσο τους τραβούσαν αυτό το υπέροχο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τα γενέθλια του γιου της

«7/2/23 Σ' ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ. #1 #happybirthday», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

Η έκπληξη στα γενέθλια του Μποτία

Στις 27/1 ο Αλμπέρτο Μποτία έγινε 35 ετών και ήταν μία εντελώς διαφορετική περίσταση απ' όλες τις άλλες χρονιές, με όλα να παραπέμπουν σήμερα στη νέα φάση της ζωής τους. Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την πολύχρωμη τούρτα, σαν πίνακα ζωγραφικής πάνω στην οποία γράφει στα ισπανικά: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου». Στην ανάρτησή της πρόσθεσε επίσης το ευχάριστο μήνυμα «Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά», στην ίδια γλώσσα.

Το έτος που έφυγε ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το καλύτερο της ζωής της και αυτό οφείλεται στην εγκυμοσύνη της και στην απόκτηση του πρώτου της παιδιού. Η Ελένη Φουρέιρα είχε αποχαιρετήσει το 2023 λέγοντας: «Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Κάνω αυτό το story, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο, όχι να κάνω post και βίντεο με το 2023».

Και συμπλήρωνε: «Aν ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, που για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου γιατί ήρθε ο γιος μου. Πραγματικά δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!». Δείτε την τούρτα που έκανε έκπληξη στον αγαπημένο της.

undefined