Η Κατερίνα Καινούργιου ρίχνει τα «καρφιά» της στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Κάνει σκληρό gossip, κάθε ΣΚ ασχολείται με εμάς»

Beef ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την κριτική που έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη διαδικτυακή στήλη του, για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τη δική της άποψη για τον τρόπο που έχει αλλάξει η ύλη του I Love ΣουΚου τον τελευταίο χρόνο, έχοντας στραφεί σε πιο gossip θεματολογία. Παράλληλα η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ίδια.

«Κι εγώ και ο Λιάγκας την λέμε την άποψή μας, όπως και άλλοι παρουσιαστές, αλλά δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει γι' αυτό. Θέλει να πει ότι στην αρχή η Μπέττυ έλεγε ότι αυτό που θέλει να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό και έχει γίνει σκληρό gossip η εκπομπή», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συμπλήρωσε: «Επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι εγώ -επειδή έδωσε μία συνέντευξη στον Αρναούτογλου και είπε κάτι για εμένα- δεν έχω τίποτα προσωπικό με την Μπέττυ. Την εκτιμώ πολύ, τη συμπαθώ και είναι και πολύ καλή μαμά, έχουμε συνεργαστεί κιόλας, μόνο τα καλύτερα έχω να πω και είναι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Απλά βλέπω και μου λένε ότι αυτή η εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο ασχολείται με εμάς. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό σε καμία περίπτωση».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: ''Άστραψε και βρόντηξε'' κατά της Μπέττυ Μαγγίρα - «Έχει αγριέψει και το...»

Τα καυστικά σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τα οποία συμφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την στήλη του σχολίασε το γεγονός πως η εκπομπή έχει έντονο το στοιχείο του gossip παρά το γεγονός πως η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της επιμένουν να αποδείξουν το αντίθετο. «Έχει αγριέψει (και) το I Love ΣουΚου ως προς την προσέγγιση στη gossip-lifestyle θεματολογία. Το πρωτότυπο δε, είναι πως η παρουσιάστρια "τα χώνει" και οι συνεργάτες το ισορροπούν. Ίσως αυτή να είναι βέβαια και η εναλλακτική ματιά της εκπομπής: Το ότι μέχρι τώρα τα πάνελ μάλωναν και ο παρουσιαστής τους μάζευε».