Δημήτρης Ουγγαρέζος: ''Άστραψε και βρόντηξε'' κατά της Μπέττυ Μαγγίρα - «Έχει αγριέψει και το...»

Τι συμβαίνει με το I Love ΣουΚού;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγραψε ένα κείμενο, στο προσωπικό του blog στο οποίο αναφέρθηκε μεταξύ πολλών γνωστών προσώπων της ελληνικής τηλεόρασης και στη Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή που παρουσιάζει I Love ΣουΚου.

Εν ολίγοις ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής σχολίασε το γεγονός, πως η εκπομπή έχει έντονο το στοιχείο του gossip παρά το γεγονός πως η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της επιμένουν να αποδείξουν το αντίθετο.

Οι όλο νόημα δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη Μπέττυ Μαγγίρα

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση σχετικά με το σχόλιο του Ουγγαρέζου για τη Μαγγίρα αναφέροντας, ότι συμφωνεί μαζί του - μην αφήνοντας ασχολίαστο το γεγονός πως το I Love ΣουΚου ασχολείται διαρκώς με το Super Κατερίνα.

Δείτε επίσης: Έξαλλοι Μαγγίρα και Μακαλιάς με την εκπομπή Super Κατερίνα: «Είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο»

Η ενόχληση για την συμπεριφορά της Κουτσοκώστα μετά την αποχώρηση από το I Love ΣουΚου

«Η ίδια αποφάσισε ότι δεν ταίριαζε. Όταν μας έγινε γνωστό ότι δήλωσε την παραίτηση της, την πήρα τηλέφωνο, την ρώτησα γιατί ζήτησε την παραίτηση της και μου εξήγησε τους λόγους. Μου είπε ότι "θεωρώ πως δεν ταίριαξα, δεν έφερα αυτό που μου ζητάγατε και δεν ένιωθα καλά". Της είπα και εγώ, "Πολύ καλά έκανες, συμβαίνει αυτό στη ζωή μας καμιά φορά με τις χημείες των ανθρώπων. Μπορεί άλλα να φαντάζεσαι εσύ ότι θα πας να κάνεις κάπου και τελικά άλλα να προκύψουν, οπότε είναι πολύ σωστό"», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της η μετέπειτα, δηλαδή το πως το χειρίστηκε δημόσια γιατί δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη και άφηνε να αιωρούνται πράγματα. Ενώ δήλωσε αυτό και ήταν πάρα πολύ σωστό και καλά έκανε αφού δεν ένιωθε καλά, για τις εκπομπές αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους όταν κάποιος αφήνει κάτι να αιωρείται. Όταν την ρώτησαν για μένα "θες να μας πεις πως είναι η σχέση σου με την Μπέττυ;" και εκείνη είπε "δεν θα ήθελα να πω"... Αυτό δεν αφήνει ποτέ θετικό πρόσημο, αφήνει αρνητικό. Σαν να συμβαίνει κάτι ενώ δεν συνέβαινε τίποτα».

Δείτε επίσης: «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Θα ήθελε να είναι στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα» - Ασύλληπτο κράξιμο κατά της Τζο Κουτσοκώστα μετά τη παραίτηση από το ΑΝΤ1

«Γι’ αυτό μου είπε ότι "δεν είπα κάτι". Της εξήγησα όμως ότι αυτό που είπε, έτσι όμως το είπε, είναι αρνητικό το πρόσημο. Εν πάση περιπτώσει ήταν δική της απόφαση, δικά της τα λεγόμενα. Γλυκύτατη κοπέλα και προσπάθησε, αλλά όντως μπορεί να είχε κάτι άλλο στο μυαλό της ότι θα συμβεί», επισήμανε έπειτα.

«Όταν ήρθε όμως ήξερε τι θα κάνει, γι’ αυτό και εγώ λίγο κάπως "τσίνισα" με τις δηλώσεις της. Όταν είσαι σε μια εκπομπή που είναι σχολιαστική και λες "δεν έχω μάθει να κουτσομπολεύω από το σπίτι μου", ξέρεις τι γίνεται στα δοκιμαστικά. Βάζουμε βίντεο και σχολιάζουμε για να δούμε την χημεία μας, πως είμαστε εγώ και εσύ μαζί, αν ταιριάζουμε», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα πριν από λίγες ημέρες στο The 2night Show.