Άντζελα Δημητρίου: Πρεμιέρα χωρίς την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη μετά την μεταξύ τους διαμάχη – Δείτε φωτογραφίες

Τι δήλωσε στις κάμερες που την περίμεναν έξω απ' το νυχτερινό κέντρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Ήταν η πιο πολυσυζητημένη πρεμιέρα των τελευταίων μηνών, αν και όχι για τους λόγους που θα φανταζόταν κάποιος. Η Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό της τον Δήμο Αναστασιάδη, ενώ χαρακτηριστική ήταν η απουσία από τα πρώτα τραπέζια της κόρης της Όλγας Κιουρτσάκη και του γαμπρού της Φώτη Λώση μετά την μεταξύ τους διαμάχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η Λαίδη Άντζελα είχε δώσει ρητή εντολή στους μετρ και στους πορτιέρηδες του νυχτερινού κέντρου να διώξουν τον γαμπρό της και τον κουμπάρο του ζευγαριού, Γρηγόρη Εκμαλιάν, αν προσπαθήσουν να μπουν στο μαγαζί. Μάλιστα φέρεται να απειλούσε πως θα κατέβει από την πίστα σε περίπτωση που τους δει στο μαγαζί. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι δεν αναφέρθηκε στην κόρη της σε αυτό το «βέτο».

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Η ρητή εντολή που έδωσε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά για τον γαμπρό της, Φώτη Λώση

Χωρίς «επεισόδια» η πρεμιέρα της Άντζελας Δημητρίου

Τελικά δεν χρειάστηκε να κάνει πράξη τα όσα έλεγε, καθώς η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης δεν έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της Άντζελας Δημητρίου το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου. Το κλίμα γενικά ήταν χαρούμενο επάνω στη σκηνή και, αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι δηλώσεις από την πλευρά της τραγουδίστριας, κανείς δεν θα καταλάβαινε ότι συνεχίζει να υπάρχει ένταση ανάμεσά στις δύο πλευρές.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Άντζελα Δημητρίου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Άντζελα Δημητρίου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Άντζελα Δημητρίου Δήμος Αναστασιάδης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν στο νυχτερινό κέντρο και περίμεναν απ' έξω την Άντζελα Δημητρίου για μία δήλωση σχετικά με όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες. Η τραγουδίστρια αρνήθηκε να μιλήσει για την διαμάχη με την κόρη της αλλά και την εντολή που έδωσε και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα: