Γιώργος Λιάγκας για Παύλο Χαϊκάλη: «Δεν έκανε κάτι ποινικά κολάσιμο, αυνανιζόταν στο τηλέφωνο»

Τα σχόλια για τον τρόπο που τα ΜΜΕ χειρίστηκαν την περίπτωσή του όταν ξέσπασε το ΜεΤοο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, συζητήθηκε η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, το ενδεχόμενο της αποφυλάκισής του, αλλά και ο χειρισμός του θέματος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όσον αφορά στο τελευταίο κομμάτι, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια, φέρνοντας ως παράδειγμα και το περιστατικό που είχε βγει στην φόρα για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Για όσους δεν θυμούνται, μια γυναίκα, η οποία είχε αποκαλύψει και το όνομά της, είχε αναφέρει πως ο ηθοποιός την είχε προσεγγίσει ερωτικά και την ώρα που μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο προχώρησε σε πράξεις που την είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση (δείτε εδώ την καταγγελία της).

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το περιστατικό με τον Παύλο Χαϊκάλη

«Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν καταδικάστηκε ποτέ για τίποτα, δεν πήγε καν στο δικαστήριο, δεν έκανε κάτι ποινικά κολάσιμο, αυνανιζόταν στο τηλέφωνο, το είπε ο ίδιος. Κατηγορήθηκε για κάτι; Όχι. Βγήκε ο ίδιος και τα έκανε χειρότερα, λέγοντας κάποιες δικαιολογίες περί ανδρικής συμπεριφοράς, παλιού άνδρα κλπ… (δείτε εδώ την απολογία του), Ο ίδιος τα έκανε χειρότερα. Μετά, όταν γύρισε στο θέατρο, ο ίδιος τα έκανε πάλι χειρότερα, γιατί έλεγαν οι συνεργάτες του ότι είναι sold out οι παραστάσεις…

Βλέπουν οι δημοσιογράφοι ότι δεν είναι sold out και μετά φταίει ο δημοσιογράφος που δεν είναι sold out. Φταίει η επιλογή του έργου, η παράσταση, οι συνεργάτες, δεν φταίει ο δημοσιογράφος. Πολύ ωραίο είναι να φταίνε πάντα οι άλλοι. Όμως, τον αφήσαμε στην ησυχία του; Όχι. Τον Φιλιππίδη αν ξαναγυρίσει θα τον αφήσουμε στην ησυχία του; Όχι. Και λέω εγώ το εξής. Εγώ, π.χ. σαν Λιάγκας δεσμεύομαι ότι θα τον αφήσω. Αν δω ότι όλες οι απέναντι εκπομπές το παίζουν το θέμα, δεν θα αναγκαστώ κι εγώ από το κανάλι μου να κάνω νούμερα; Και θα το παίξω κι εγώ...», επισήμανε.

Γιώργος Λιάγκας για Παύλο Χαϊκάλη