Η απίστευτη αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου για τα πλάνα του Famagusta: «Έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη και να πάρω άδεια...»

«Θα δούμε πάρα πολλές ιστορίες που αφορούν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η απίστευτη αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου για τα πλάνα του Famagusta: «Έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη και να πάρω άδεια...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 8/2, ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο επιτυχημένος ηθοποιός - σεναριγράφος στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την νέα σειρά που προβάλλεται στο Mega, Famagusta, ενώ προχώρησε και σε μία απίστευτη αποκάλυψη.

Λίγες ημέρες πριν ο Ανδρέας Γεωργίου είχε μιλήσει για την σειρά και στην εκπομπή Τετ-α-τετ και στον Τάσο Τρύφωνος για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει. «Όποια δουλειά και αν κάνεις υπάρχουν κάποιοι που θα τη δουν με άλλη ματιά. Την κ. Μαραγκού την έχω καλέσει προσωπικά στην πρεμιέρα της σειράς, δεν μου απάντησε ποτέ και ήθελα να έχει άποψη αφού δει το επεισόδιο. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι όλοι είχαν άποψη πριν δουν τη σειρά...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Famagusta: Τι αποκάλυψε ο Ανδρεάς Γεωργίου για τα πλάνα από την Αμμόχωστο;

«Εγώ έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη και να πάρω άδεια από τον οποιονδήποτε εκεί. Δεν ένιωθα καλά να το κάνω. Οπότε συγκεκριμένα για τα πλάνα της Αμμοχώστου, τα έχω αγοράσει από κινηματογραφιστή από το εξωτερικό κι έχω "βιβλιοθήκη" αγορασμένη γι’ αυτά.

Δείτε επίσης: Famagusta spoiler: Αυτή είναι η σπάνια αρρώστια που βασανίζει τον Παύλο - Δεν είναι καρκίνος

Όσον αφορά στις οπτικογραφήσεις, τα κάνουμε στην ελεύθερη περιοχή της Κύπρου και θέλω να πω ότι οι ιστορίες που ακούμε από τους αγνοουμένους δεν είναι αποκλειστικά από την Αμμόχωστο, αφορά σε όλη την Κύπρο. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Θα δούμε πάρα πολλές ιστορίες που αφορούν αγνουμένους από όλη την Κύπρο» ανέφερε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Τι θα δούμε στην συνταρακτική συνέχεια της σειράς

Επεισόδιο 4 (Κυριακή 11 Φεβρουαρίου)

Η αδερφή της δολοφονημένης Ελένης, Σιμώνη πιέζει τον Αντρέα να αναλάβει τη δίκη για τον φόνο της αδερφής της κι εκείνος, παρά τις αντιρρήσεις της Χριστίνας, δέχεται. Ο Μάικλ, που θεωρεί ότι ξεμπέρδεψε με την αστυνομία, προτρέπει την Σοφία να γυρίσει στο Λονδίνο, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Θοδωρής ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης και ζητά από τον Κλεάνθη ψεύτικο άλλοθι για εκείνο το βράδυ. Ο Παύλος προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον γιο του και την Ιφιγένεια, η οποία δηλώνει αποφασισμένη να το παλέψει μαζί του. Ο μικρός Μάριος αρρωσταίνει και ο Τέυκρος, ο μεγάλος αδερφός του, αναλαμβάνει να τον φροντίσει όσο νοσηλεύεται. Η επόμενη συνέντευξη του Μάικλ θα ανασύρει συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος από το 1974. Ο Μάικλ θα τηλεφωνήσει στη Σιμώνη, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να της πει την δική του πλευρά. Η Σοφία θα συναντήσει τον Αντρέα για να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια.

Στέφανος Μιχαήλ Famagusta