Μαρία Μενούνος: «Σοβαρά τώρα, έχεις παιδί όχι σκύλο!», «Το να μην μπορείς να κυοφορήσεις το δικό σου παιδί σε αποσπάει» - Σάλος κάτω από την ανάρτηση με την κόρη της

Η απάντησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μενούνος
Instagram / Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος έλειψε για κάποιο διάστημα από το σπίτι της και είχε να δει την κόρη της αρκετές ημέρες. Κάτω από την τελευταία ανάρτηση που έκανε με εκείνη για την αγκαλιά της επανασύνδεσής τους και το πόσο της έλειψε, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια για το γεγονός πως "την άφησε μόνη της".

Εκείνη είχε εξηγήσει πως χρειαζόταν λίγο χρόνο για να τα βρει με τον εαυτό της, κάτι σαν αυτοθεραπεία, κάτι που για πολλούς, όπως φαίνεται, δεν είναι κάτι φυσιολογικό όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση και, μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που "πάτησαν" στο γεγονός πως της ήταν εύκολο να αποχωριστεί το μωρό της επειδή δεν το γέννησε, αλλά το απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.

Τα δεκάδες αρνητικά μηνύματα κάτω από την ανάρτηση της Μαρία Μενούνος με την κόρη της

Ένας follower, συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν καταλαβαίνω αυτές τις διάσημες μαμάδες που δεν μπορούν να συλλάβουν για χρόνια και όταν τελικά "έχουν μωρό" κάνουν ταξίδια χωρίς το μωρό για το δικό τους καλό. Δεν το καταλαβαίνω.... Γιατί ήθελες παιδί τότε; Πολύ εγωκεντρικοί οι άνθρωποι σήμερα, κανείς δεν θυσιάζεται πια».

Ένας άλλος σχολίασε, επίσης: «Νομίζω ότι το να μην μπορείς να κυοφορήσεις το δικό σου παιδί και να έχεις παρένθετη μητέρα σε αποσπάει πραγματικά από αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να φανταστώ να αφήνω το μωρό μου για να πάω σε ένα ταξίδι "αυτοθεραπείας". Τόσο αφύσικο. Σοβαρά, έχεις μωρό τώρα όχι σκύλο».

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μενούνος μας δείχνει σε βίντεο την αντίδραση του συζύγου της στην είδηση της απόκτησης παιδιού

Μία ακόλουθος σημείωσε: «Αν θες να δουλέψεις με τον εαυτό σου μια εβδομάδα εντάξει, αλλά ένας μήνας είναι πάρα πολύς. Το μωρό σου σε χρειάζεται κάθε μέρα, είχες τόσα πολλά χρόνια να είσαι μόνη σου και τώρα ήρθε η ώρα να το βάλεις πρώτο».

Η απάντησή της

Η ίδια, λοιπόν, λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας με γέλιο: «Αυτό είναι καλό! Έλεγα στον μπαμπά μου για κάποια αρνητικά σχόλια που δέχομαι για το γεγονός πως "φροντίζω τον εαυτό μου για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει κάποια άλλη τραγωδία στη ζωή μου" και εκείνος μου απάντησε με τον πιο τέλειο τρόπο. "Η Αθηνά δεν παραπονιέται ποτέ. Είναι χαρούμενη, χαμογελάει". Είναι μια χαρά, για όποιον ανησυχεί».

Δείτε επίσης: Μαρία Μενούνος: «Eίσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;» - Η εμπειρία της από τον τοκετό