Κώστας Κόκλας: «Το πρόβλημα υγείας που πέρασα με ζόρισε, αλλά δεν με άλλαξε»

Βγήκε πιο δυνατός από τις δυσκολίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και στην δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, τη σχέση με τον γιο του και την πρώην σύζυγό του, καθώς και το πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν από λίγα χρόνια, όταν υπέστη έμφραγμα επάνω στη σκηνή.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Στα Σύνορα» του STAR δήλωσε για τον ρόλο του: «Περνάμε πολύ ωραία, είμαι τυχερός γιατί είμαι με ένα team που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά. Μετά την καραντίνα έπεσε η κωμωδία, ο κόσμος στράφηκε σε θέματα πιο σοβαρά και εσωστρεφή. Υπήρχε αμηχανία για λίγο καιρό λόγω του politically correct, αλλά νομίζω ότι το χιούμορ τα εξαλείφει όλα αυτά».

Δείτε επίσης: Κώστα Κόκλας: Η ηλικία, η καταγωγή, οι δυο γάμοι και οι... 5-6 σχέσεις του

Στη συνέχεια ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στο περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους: «Μεγάλη προσωπικότητα ο κ. Νταλάρας. Καλό είναι να έχουμε κατανόηση. Δεν νομίζω ότι έχει κάτι με τους δημοσιογράφους, ούτε οι δημοσιογράφοι με εκείνον. Μπορεί να είχε τα νεύρα του ο άνθρωπος και να είπε κάτι παραπάνω ή ίσως οι δημοσιογράφοι να πιέστηκαν παραπάνω από το κανάλι τους για να πάρουν μια πληροφορία. Αφού υπάρχει η τηλεόραση και ζούμε με αυτή και από αυτήν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον».

Για τον γιο του και τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του, είπε: «Με την πρώην σύζυγό μου είμαστε φίλοι και συγγενείς. Έχουμε και τον γιο μας, τον Δημήτρη. Η ζωή τα αποφασίζει αυτά, αλλά πρέπει να έχεις κι εσύ την διάθεση, είναι ένας καθημερινός αγώνας. Ο γιος μου δεν μου κάνει κριτική αλλά γελάει, έχει αρκετό χιούμορ. Έχει δει όλες μου τις παραστάσεις και την σειρά “Εγκλήματα”».

Ο Κώστας Κόκλας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη σχέση του με τον χρόνο που περνάει, με τον Κώστα Κόκλα να απαντάει: «Το πρόβλημα υγείας που πέρασα με ζόρισε, αλλά δεν με άλλαξε, είμαι ο ίδιος. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία. Μου αρέσει που μεγαλώνω, έτσι όπως μεγαλώνω. Λέω την ηλικία μου, είμαι 57 ετών. Δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είμαι υπέρ».

Όσον αφορά τον ηλικιακό ρατσισμό προς τις γυναίκες ηθοποιούς, δήλωσε: «Από πάντα υπήρχε, δεν είναι κάτι καινούριο. Οι γυναικείοι ρόλοι είναι πολύ λιγότεροι στη δραματουργία. Πρέπει προχωρώντας τις ηλικίες να συμφιλιώνεσαι με αυτό που είσαι». Κλείνοντας, ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στην τηλεόραση και στην ψυχανάλυση. «Η τηλεόραση τα έχει όλα, τη σαχλαμάρα, το καφενείο αλλά και τα ντοκιμαντέρ. Εσύ διαλέγεις και βλέπεις. Κάνω κάθε μέρα ψυχανάλυση μόνος μου. Ψυχαναλύομαι...», είπε αστειευόμενος.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: