Κώστας Κόκλας: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του - «Άλλαξε η ζωή μου γιατί κέρδισα κι άλλα χρόνια ζωής»

«Θέλει πρόληψη σε όλα τα πράγματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Κόκλας: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του - «Άλλαξε η ζωή μου γιατί κέρδισα κι άλλα χρόνια ζωής»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Κώστας Κόκλας μίλησε στην κάμερα του Love It αναφορικά με την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στις καταγγελίες του θεάτρου, τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη.

Οι δηλώσεις του Κώστα Κόκλα

«Άλλαξε η ζωή μου γιατί κέρδισα κι άλλα χρόνια ζωής. Προσέχω την διατροφή μου και πρέπει να προσέχεις και να πηγαίνεις στον γιατρό και να εξετάζεσαι. Να προσέχεις την χοληστερίνη σου, είχα από μικρός και δεν είχα δώσει σημασία. Έτσι συνέβη.Παρά λίγο να το πληρώσω, ήμουν τυχερός γιατί άλλοι σαν κι εμένα το πλήρωσαν.

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός γιατί ήμουν με πολλούς ανθρώπους κι έγινε την ώρα της δουλειάς μου. Ήταν κοντά όλα και τα ξεπέρασα. Αν ήμουν αλλού, θα ήταν αλλιώς. Για αυτό θέλει πρόληψη σε όλα τα πράγματα».

«Είχα στεναχωρηθεί με ανθρώπους...»

Ο Κώστας Κόκλας ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο του έχουν φερθεί διάφοροι δημοσιογράφοι οι οποίοι τον έχουν στεναχωρήσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνον και τον έχουν ενοχλήσει.

«Κοίταξε να δεις κι η δουλειά των δημοσιογράφων δεν είναι εύκολη γιατί κι αυτοί πιέζονται για να γράψουν. Γενικά δεν έχω παράπονο, μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Μερικές φορές που ένιωσα ότι με αδίκησαν ή που λες γιατί το λες αυτό αφού κι εγώ ήμουν εκεί.

Από την άλλη λέω υπάρχουν κομμάτια που είναι για όλους. Δεν θέλω να βγάζει μεροκάματο ο άλλος στην προσωπική μου ζωή, όπως κι εγώ δεν θα έβγαζα στο πρόβλημα και στην προσωπική ζωή κάποιου. Να τον σατιρίσω για κάτι τέτοιο. Ένας χωρισμός, μία απώλεια ή μια αποτυχία που έχει κάποιο κόστος.

Δηλαδή πρέπει να βγάλεις εκεί μεροκάματο ρε παιδί μου; Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί γιατί είχε ξεφύγει παλιότερα και στα περιοδικά και τηλεοπτικά. Υπήρξε ένας κανιβαλισμός και πολλοί έλεγαν που να τρέχω να κάνω μήνυση.

Έχω στενοχωρηθεί με ανθρώπους κι είπα είναι ανάγκη να γράψεις κάτι τέτοιο; Γιατί; Τι παραπάνω κόψαμε σε φύλλα και πουλήσαμε; Σε τι βοήθησε;», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Κώστας Κόκλας σπάνια απασχολεί με την προσωπική του ζωή ωστόσο πριν από λίγο καιρό έστειλε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στον γιο του.