Μέγκαν Μάρκλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο - Χαμογελαστή στο τζιπ με καφέ στο χέρι

Σούσουρο μέσα και έξω από το παλάτι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Meghan Markl
Instagram / Meghan Markl

Από τη στιγμή που η είδηση για το πρόβλημα υγείας του Βασιλιά Καρόλου βγήκε στο φως της δημοσιότητας, όλα τα φώτα στράφηκαν στην βασιλική οικογένεια, ακόμη και στα μέλη που πλέον δεν ανήκουν σε αυτή. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι, την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και τα παιδιά τους.

Παπαράτσι, λοιπόν, περίμεναν την τελευταία κοντά στο σπίτι της στο Μοντεσίτο στις ΗΠΑ, ώστε να απαθανατίσουν την οποιαδήποτε αντίδρασή της, εφόσον δεν έχει προχωρήσει καμία δήλωση για το δυσάρεστο γεγονός, με την ίδια να εμφανίζεται στο μαύρο τζιπ της.

Η πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μάρκλ μετά την είδηση για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου

Φαινόταν αρκετά ευδιάθετη και χαμογελούσε στην κάμερα, φορώντας γυαλιά ηλίου, τζόκεϊ καπέλο και πίνοντας τον καφέ της. Αυτό δημιούργησε μεγάλο σούσουρο, εφόσον οι σχέσεις της με τον διάδοχο της βασίλισσας Ελισάβετ δεν είναι οι καλύτερες...

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Oυίλιαμ: "Έσπασε" την σιωπή του για τον Βασιλιά Κάρολο μετά την ανακοίνωση του καρκίνου

Τι συνέβη στη συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του

Ο Χάρι ταξίδεψε από το Los Angeles που μένει για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του και να συζητήσουν σχετικά με το πως θα κινηθούν στη συνέχεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, οι δύο άντρες βρέθηκαν στο σπίτι του Καρόλου στο Λονδίνο και η συνάντησή τους κράτησε 45 λεπτά.

Δείτε επίσης: Πυκνώνουν τα σύννεφα στο γάμο τους - Διαζύγιο για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ;

Άγνωστος παραμένει ο τόπος διαμονής του Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο, καθώς ο πατέρας του έχει μεταφερθεί στην εξωτική του κατοικία με σκοπό να απομονωθεί και να ξεκινήσει εκεί τις χημειοθεραπείες του (δείτε εδώ πως εξελίσσεται η κατάστασή του).

Έντονες είναι οι φήμες μάλιστα που θέλουν τον Χάρι να έμεινε σε ξενοδοχείο. Το μόνο σίγουρο είναι πως εχθές Τετάρτη 7/2, ο ίδιος βρέθηκε στο αεροδρόμιο επιστρέφοντας στο L.A , παραμένοντας τελικά μόνο για 26-27 ώρες στην Αγγλία.