Αλέξανδρος Πετρίδης: «Δεν έχω επαφή, ούτε στον γάμο πήγα! Πήρα την κουνελομάνα και δημιούργησα μία...» - Κόλαφος για την Ζέτα Θεοδωροπούλου του My Style Rocks

«Είναι πολύ εύκολο να θέλεις να περπατήσεις στους δρόμους του Αλέξανδρου Πετρίδη, αλλά πρέπει να έχεις και τα πόδια του για να το πετύχεις»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Πετρίδης: «Δεν έχω επαφή, ούτε στον γάμο πήγα! Πήρα την κουνελομάνα και δημιούργησα μία...» - Κόλαφος για την Ζέτα Θεοδωροπούλου του My Style Rocks

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι μία από τις παίκτριες του νέου κύκλου του My Style Rocks, η οποία έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή στο κοινό. Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε τηλεοπτικό πλατό όμως. Υπήρξε μέλος του πάνελ της εκπομπής του Αλέξανδρου Πετρίδη, γεγονός για το οποίο μίλησε ο ίδιος μέσα από την κάμερα του Super Κατερίνα την Πέμπτη 8/2.

Ο ίδιος, ωστόσο, έκανε αρκετά αιχμηρά σχόλια για εκείνη, επισημαίνοντας πως λόγω του ονόματός του και της βοήθειάς του κατάφερε εκείνη να γίνει η εντυπωσιακή γυναίκα που είναι σήμερα. Έδειξε, μάλιστα, να ενοχλείται που εκείνη δεν έχει μιλήσει για την συνεργασία τους, παρόλο που τονίζει πως δεν το έχει ανάγκη.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πετρίδη για την Ζέτα Θεοδωροπούλου

«Δεν έχει περάσει απλά από τον καναπέ της εκπομπής μου η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Έχει δημιουργηθεί! Ήταν μια εκπομπή σταθμός για τη Ζέτα, για να ξεπεράσει ουσιαστικά πράγματα του παρελθόντος και να δημιουργήσει μια νέα πορεία, όπως και το έπραξε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κουνελομάνα την έβγαλαν γιατί όπου εμφανιζόταν πριν από την εκπομπή μου, πήγαινε με ένα κουνελάκι αγκαλιά. Πήρα την κουνελομάνα και την δημιούργησα μια εκθαμβωτική σέξι παρουσιάστρια, πολύ κοκέτα. Τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν ετοιμαζόταν και την περίμεναν οι καλεσμένοι μέχρι να βγει θεά, βασίλισσα να κάτσει στον θρόνο της».

«Δεν έχω καμία επαφή. Και από την στιγμή που τελείωσε αυτή η συνεργασία, για διάφορους λόγους, έκανε ένα βήμα να δημιουργήσει μια δική της παραγωγή, αλλά είναι πολύ εύκολο να θέλεις να περπατήσεις στους δρόμους του Αλέξανδρου Πετρίδη, αλλά πρέπει να έχεις και τα πόδια του για να το πετύχεις. Αυτό τελείωσε σε ένα μήνα. Μετά παντρεύτηκε, όπως έμαθα - ούτε στον γάμο πήγα βέβαια - και πάνω από το μαγαζί μου στο Πέραμα έμενε η Ζέτα, αλλά δεν έχει περάσει να φάει ένα σουβλάκι. Δεν έχω ανάγκη να με αναφέρει η Ζέτα!», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Ζέτα Θεοδωροπούλου - Η γνωριμία, η αναπάντεχη εγκυμοσύνη και ο γάμος της παίκτριας του My Style Rocks με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη