Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η γνωριμία, η αναπάντεχη εγκυμοσύνη και ο γάμος της παίκτριας του My Style Rocks με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @lady_tachtsidi77
Instagram / @lady_tachtsidi77

Μία από τις παίκτριες του νέου κύκλου του My Style Rocks είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη, η οποία είναι πολύ άνετη στον φακό, κι αυτό γιατί συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής του Αλέξανδρου Πετρίδη πριν από χρόνια.

Όπως μαρτυρά το επώνυμό της, πρόκειται για την σύζυγο του γνωστού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος αυτό το διάστημα αγωνίζεται ως μέσος στη ΤΦΡ Κλουζ της ρουμάνικης Liga 1. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους)!

Η γνωριμία, η εγκυμοσύνη, ο γάμος και τα τρία παιδιά της Ζέτας Θεοδωροπούλου του My Style Rocks με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Εκείνη, λοιπόν, στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/2 του διαγωνισμού μόδας, μίλησε για πρώτη φορά για την γνωριμία με τον καλό της, τον γάμο τους και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, "λιώνοντας" σε κάθε της λέξη.

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε με τον άντρα μου. Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ένα ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, τον αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μας συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Μέχρι να έρθει το αμάξι μας δώσαμε εκεί το φιλί. Ακόμα κι όταν πέφτουμε στο κρεβάτι με νοιάζει τι φοράω. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές